:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
...
|
|
|
|
|
tika_spic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2008 Poruke: 20
|
|
m!$Zo)_cfc_F.L.8_47 je napisao/la sledeće: | ---X---GIRL ღ Ivan_&_Angie ღ mogu te odmah proglasiti za miss |
Moze slobodno takmicenje da se zatvori
|
_________________ Jedini forum o srpskom fudbalu. |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ja mislim da, zbog staža na domacem, broja postova, vremena provedenog ovde i svega sto je uradila za ovaj forum, skorpijica ima moralnu duznost da se prijavi ovde.
Ko se slaze sa mnom?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
jerotije nije bas pozeljno rasterati clanove na taj nacin Moje je da budem "opasna" a ne da se "manekenisem" a i sto clanica Jaca negde rece, ne zelim mir u svetu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
A posto vise nisis opasna kao sto si nekad bila, red je da pocnes da se manekenises.
Evo, za pocetak postavi onu novu sa fb profila.
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Vid' sad, nije da ja nisam vise opasna, nego ste se vi svi malo smirili
Sve on promene snimi ali nista od prijave, ne mesamo privatno i poslovno
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
rL-Valter panonski mornar
|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Ja mislim da, zbog staža na domacem, broja postova, vremena provedenog ovde i svega sto je uradila za ovaj forum, skorpijica ima moralnu duznost da se prijavi ovde.
Ko se slaze sa mnom? |
jerotije je u pravu, za povecanje popularnosti "domaceg" skorpijica bi napokon trebala da postavi svoje fotke za izbor miss domaceg (nemora one u kupacem kostimu)
spasimo "domaci" skorpijice
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: |
Sve on promene snimi ali nista od prijave, ne mesamo privatno i poslovno |
U tom slucaju, molim Nesu da te suspenduje sa mesta supermoda, tako da ova poslovna prepreka vise nece postojati.
Kao sto rece clan iznad mene:
spasi domaci.de i prijavi seeeeee, skorpijiceeeeee, skorpijiceeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
Kupujmo domace
Ja sam specijalista za unistavanje, nikako za spasavanje, tako da nista od ovog posla
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
ajde malo moralne podrske...škorpijice uz tebe smo...prijavi seeeeeeee
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Jeste da sam još sinoć trebao da zaključam prijave, ali - šta je bilo bilo je.
Proglašavam prijave zatvorenim! Glasanje za izbore za Miss će početi za par dana.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|