www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zivot mladih u dijaspori...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
jugo-betrugo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 18, 2005 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja zivim u frankfurtu i ne mogu da se pozalim zato sto imamo nekoliko nasih diskoteka u frankfurtu i u okoliki frankfurta (offenbach)

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 20, 2005 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zivim u jedno selo u Holandiji blizu Nemacke granice. U Holandiji je dosadno, ponekad gostuje neko ali osim toga je dosadno. Zato izlazimo skoro svaki vikend u Nemackoj: Gelsenkirchen, Kln, Dsseldorf, Essen itd.

Anita-atinA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 31 Jul 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 13, 2005 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mi u Hamburgu nemamo momentalno nijedno disko. imali smo ali se nekako brzo zatvore, momentalno imamo Kairos to je kao kafic sa muzikom, nebi nazvala to diskotekom. Ali kod nas dolaze pjevaci i pjevacice, i jednom u mjesecu ima Balkan Club koji uvijek bude u njemackoj diskoteci, kafica imamo dva - tri, ali bolje ista nego nista Smile

goddess
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: chicago

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2005 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zivim u chicagu i moram reci da se svake subote super provedem jer ovamo ima dosta nasih ljudi i uglavnom svi izlazimo na ista mjesta. jes da ne izlazim na nasa mjesta nego pretezno na bugarska al valjda vlasnici znaju da smo mi tamo pa kazu da se pusta nasa muzika: ))
tamo izlaze i bugari i makedonci i...ma svi i stvarno se super provodimo: ))

milos333
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 09 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 17, 2005 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja zivim u becu a ovde je super jer ima nasih gde god pogledas

Dana_LA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Nov 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zivim u jednom malom gradicu kod Minhena, tako je slabo nasih kafica i diskoteka. Jedino u Minhenu je moguc dobar provod sa nasom rajom!!! Very Happy

zena_bez_imena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 31 Maj 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2005 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U svajcarskoj ima sasvim dovoljno lokala...i mislim da svi zive za vikend!
A Bora Djordjevic je to najlepse opisao u onoj njegovoj ,,Gastarbajterskoj"

Deki78
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2004

PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zivim u Düsseldorfu gde ima nasih diskoteka al nije to to.a tako reci zivis samo za vikend,petak i subota.Ostali dani su ubitacni.posao i kuca

geengrotebekbitch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 12 Feb 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 13, 2006 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja zivim u veenendaal, holandija, imamo 1 klub gdje se nas narod skuplja, bude i muzika uzivo. vecinom stari ljudi idu u klub. Za omladinu nema puno

rara
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 10 Jul 2005
Mesto: Yverdon

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cao cao
ja sam u scajcarskoj, ima puno nasih diskoteka i kafica, to je ono bas bas super, tako da svakog vikenda smo po nase diskoteke, i slusamu nasu muziku bas je super!!!! Evo sad u petak je gostovao Zeljko Joksimovic bilo je Extra, nikad lepsi provod Very Happy Very Happy Very Happy

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovde u Becu imamo sve kao sta pise Bond_boy007

Citat:
Ja zivim u Becu.Kod nas sve vrvi od nocnog zivota,ima dosta nasig diskoteka kafica (Nacht Werk,E-Werk,Hacienda,Belami....),a ima i dosta nasih kafana za malo ozbiljnije i starije ljude

tako je Wink

Amerigo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Feb 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta da vam kazem. ima dosta nasih klubova, diskoteka, ali nije to to. previse je papanluka (if you know what i mean). a premalo gradjana.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Zivot mladih u dijaspori... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon