:: |
Autor |
Poruka |
jugo-betrugo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2005 Poruke: 12

|
|
ja zivim u frankfurtu i ne mogu da se pozalim zato sto imamo nekoliko nasih diskoteka u frankfurtu i u okoliki frankfurta (offenbach)
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Zivim u jedno selo u Holandiji blizu Nemacke granice. U Holandiji je dosadno, ponekad gostuje neko ali osim toga je dosadno. Zato izlazimo skoro svaki vikend u Nemackoj: Gelsenkirchen, Kln, Dsseldorf, Essen itd.
|
|
 |
Anita-atinA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 31 Jul 2004 Poruke: 62

|
|
mi u Hamburgu nemamo momentalno nijedno disko. imali smo ali se nekako brzo zatvore, momentalno imamo Kairos to je kao kafic sa muzikom, nebi nazvala to diskotekom. Ali kod nas dolaze pjevaci i pjevacice, i jednom u mjesecu ima Balkan Club koji uvijek bude u njemackoj diskoteci, kafica imamo dva - tri, ali bolje ista nego nista
|
|
|
|
|
 |
goddess Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 2 Mesto: chicago

|
|
zivim u chicagu i moram reci da se svake subote super provedem jer ovamo ima dosta nasih ljudi i uglavnom svi izlazimo na ista mjesta. jes da ne izlazim na nasa mjesta nego pretezno na bugarska al valjda vlasnici znaju da smo mi tamo pa kazu da se pusta nasa muzika: ))
tamo izlaze i bugari i makedonci i...ma svi i stvarno se super provodimo: ))
|
|
|
|
|
 |
milos333 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Feb 2005 Poruke: 7

|
|
ja zivim u becu a ovde je super jer ima nasih gde god pogledas
|
|
|
|
|
 |
Dana_LA Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 44

|
|
Zivim u jednom malom gradicu kod Minhena, tako je slabo nasih kafica i diskoteka. Jedino u Minhenu je moguc dobar provod sa nasom rajom!!!
|
|
|
|
|
 |
zena_bez_imena Upućeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369

|
|
U svajcarskoj ima sasvim dovoljno lokala...i mislim da svi zive za vikend!
A Bora Djordjevic je to najlepse opisao u onoj njegovoj ,,Gastarbajterskoj"
|
|
|
|
|
 |
Deki78 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Feb 2004 Poruke: 14
|
|
zivim u Düsseldorfu gde ima nasih diskoteka al nije to to.a tako reci zivis samo za vikend,petak i subota.Ostali dani su ubitacni.posao i kuca
|
|
|
|
|
 |
geengrotebekbitch Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 8

|
|
ja zivim u veenendaal, holandija, imamo 1 klub gdje se nas narod skuplja, bude i muzika uzivo. vecinom stari ljudi idu u klub. Za omladinu nema puno
|
|
|
|
|
 |
rara Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 485 Mesto: Yverdon

|
|
cao cao
ja sam u scajcarskoj, ima puno nasih diskoteka i kafica, to je ono bas bas super, tako da svakog vikenda smo po nase diskoteke, i slusamu nasu muziku bas je super!!!! Evo sad u petak je gostovao Zeljko Joksimovic bilo je Extra, nikad lepsi provod
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Ovde u Becu imamo sve kao sta pise Bond_boy007
Citat: | Ja zivim u Becu.Kod nas sve vrvi od nocnog zivota,ima dosta nasig diskoteka kafica (Nacht Werk,E-Werk,Hacienda,Belami....),a ima i dosta nasih kafana za malo ozbiljnije i starije ljude |
tako je
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Amerigo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202

|
|
sta da vam kazem. ima dosta nasih klubova, diskoteka, ali nije to to. previse je papanluka (if you know what i mean). a premalo gradjana.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|