:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
moje savrseno vjenčanje ce biti ako budem pored svog dragog
|
|
|
emmi Odomaćeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041
|
|
savrseno vencanje... vazno je samo da sam sa osobom koju volim i sa kojom zelim provesti zivot...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Uopće ne razmišljam o tome, to je ionako samo jedan dan i ne želim praviti buku oko toga. Što se mene tiče nikakve svadbe uopće ne mora biti, to je samo trošak.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
jedna romantična večera nas i kumova
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
sjena23 je napisao/la sledeće: | jedna romantična večera nas i kumova |
idealno! Šta drugo i treba? Znam jedan par koji je na svadbu potrošio 200 tisuća kuna Ja bi tu lovu malo pametnije uložila a ne samo u jedan dan kojega se ionako svi slabo sjećaju
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
e pa ovako!ja se udajem sad u aprilu.pa cu ukratko pokusati da vam objasnim kako ce biti na mojoj svadbi!pevace mi bojan marovic,ana kokic i ljuba alicic!bice samo odabrani ljudi!nekih cetiristotine zvanica.naravno bice propraceni svi obicaji,bacanje sita,prenosenje preko praga....oko 6 dolaze trubaci.ma bice ful a ja u 5mesecu!ali nema veze za mene to nepredstavlja nikakav problem! pa pusticu vam fotke!
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
sandricicak je napisao/la sledeće: | e pa ovako!ja se udajem sad u aprilu.pa cu ukratko pokusati da vam objasnim kako ce biti na mojoj svadbi!pevace mi bojan marovic,ana kokic i ljuba alicic!bice samo odabrani ljudi!nekih cetiristotine zvanica.naravno bice propraceni svi obicaji,bacanje sita,prenosenje preko praga....oko 6 dolaze trubaci.ma bice ful a ja u 5mesecu!ali nema veze za mene to nepredstavlja nikakav problem! pa pusticu vam fotke! |
pusti nam,baš me zanima, to je jedan od najljepših dana naših života!
Ja bih jako voljela da se udam naravno za čovjeka kojeg sam ja odabrala,kojeg volim i on mene, da ne bude nešto preterano, ljepa vjenčanica, sa golim leđima i duuuuga! I da traje 3 dana i 3 noći (svadba)!
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
moja svadba je bila (meni) savrsena, a to je najbitnije!
Nista specijalno, sve po starim obicajima: muzika, crkva, opstina, restoran, trubaci itd. a uvidela sam da ima mnogo bitnijih stvari, koje dodju posle, od svadbe....
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
da niko nezna da samo se pojavim i kažem odsad sam žena...to...
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Nikakav glamur, ništa spektakularno...Najlepši trenutak je onaj kad sveštenik kaže:
" Ako sad ima neko nešto protiv ovoga braka neka kaže ili u suprotnom neka ćuti do kraja života".
To je nešto što me prvo asocira na venčanje.
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Za mene savrseno vencanje je na plazi,beli pesak,nas dvoje u belom (ne vencanica ni odelo,nego neka haljina za mene a za njega neke pantalone i bela kosulja) kumovi i svestenik...i naravno zalazak sunca!
Jao dodje mi da se udam dok pisem ovo
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Prelepa tema. Prelep je i osecaj o tome razmisljati. Savrseno vencanje? Sa njim, sa covekom koga volim u nasem gradu, u nasoj crkvi... Sve ostalo je sasvim nebitno. On voli belu haljinju, dobice je! Ja volim njega, imam ga... Da li je potrebno traziti jos vece savrsenstvo nego sto imas?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|