:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Nisam nikada bila pijana dok sam imala odnos..smatram tim da žene gube mnogo jer po meni sex nije ništa nego opuštenost i razumno uživanje u svakom momentu..a nešto nisam sigurna da je djevojka pod normalnim umom opuštena ako je pijana ko letva.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
lazaruzic Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar

|
|
pa probaj zabavno je
ta to da su pijane devojke spremne na svasta,potrisujem
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
lazaruzic je napisao/la sledeće: | pa probaj zabavno je
 |
Hvala lijepa na prijedlogu ali ja se zabavim u tom pogledu i bez alkohola. Kada ne budem mogla podići atmosferu do usijana ovako normalna bez alkohola..onda ću se odreći sex-a definitivno
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Oni koji napiju zenu pa je odvedu u krevet su kukavice, i samo dokazuju da ne mogu nesto da urade na cist nacin nego moraju da igraju prljavo. Mlad sam nemam mnogo iskustva sa tim napij je pa u krevet, ali znam da tako nesta nije uredu. I svi znamo da vecina zena kad je pijana pristaje na sva, pa cak i na sex sa Šrekom ako treba.
|
|
 |
svobodan Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt

|
|
nisam imao prilike al sam stara cekalica
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
 |
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Sex kad si pijan .. ne znan. Meni to ne predstavlja baš puno.
Išla san probat al.. ne mogu jednostavno. Ne znan za sebe, manta mi se ako zaklopin oči .. tako da ništa od toga.
Ja san jedna od onih koju da bi vodila ljubav vuču emocije i ljubav a ne da se spucam s prvim koji dođe ..
A šta se tiče slobodnijeg ponašanja, ja sam iovako slobodna, ne triba mi alkohol da bi se opustila il zaplesala, dapače.
Al kad popijem i najjače, opet sam svjesna svega šta radim
A te cure koje se j*** kad su pijane ili pripite, znaju one šta rade, ne brigajte se vi.
Ako se cura neće j****, onda neće se j**** ni kad je pijana a bogami ni trizna.
Tako da, koja vam god da kad je pijana - sama je kriva i zato je i triba iskoristit šta je tako glupa i jadna.
|
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Šta će ti pijana žena za sex...??? Popita,ako neko ne zna šta to znači to je
kada ušuti i šuti 5min bez prekida,šalim se, tada je komirana...
Ali kada malo popije to je već druga priča...
Inače ne volim ljude kada su pijani ,tada ni sebe ne volim,pa tako ne volim ni žene pijane...
Spremne su one na svašta i kada su trijezne a kamo li pijane...Da takođe mislim da momci koji koriste ovo efikasno oružje koje se zove alkohol,da odvuku neku nesretnicu u krevet ili bilo gdje drugo,da su jadnici...Ali ko još može da kaže da nikada nije u pijanom stanju bio sa pijanom djevojkom,mada je to sex koji nije vredan spomena al' ajd...
A sa ovom porukom iznad se slažem,mislim ako ti riba neće dat' to sigurno nećeš uspijeti ni kada je naliješ ne znam čim...
Po mogućnosti da ne koristiš b-e-n-z-i-n... "kako čudno piše voda"...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
kikbokser Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd

|
|
videh svakojakih stvari od strane pijanih cura ali iskreno posto nikako ne pijem ja ne bih ni bio za pijanom curom niti bih polozeo i sex sa njom!tako da ja bezim od tog belaja
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim!  |
|
|
|
 |
DusicaNS021 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad

|
|
Nikada nisam bila tako pijana da neznam sta radim aliiii, radila sam mnoge stvari koje inace nebih uradila da nisam malo popila... uh imalo bi se o cemu pricati he he he..
|
_________________ --- |
|
|
|
 |
marq Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Apr 2009 Poruke: 4

|
|
Bogami ako ostajes u diskoteci,kaficima do sitnih sati vidis svasta,i nemozes ocekivati da ce te prosvetliti nekom pametnom pricom,a ni ti njih.Nismo ni mi nista bolji,ali je ruzno videti pijanu devojku a jos ruznije iskoristiti je kad nezna za sebe.Druga prica je ako se muvate neko vreme pa se to desi kad ona malo popije posto se opusti,tu alkohol popusta kocnice,ali generalno sa slazem da taj seks i nije nesto kad neznas ni ti ni ona kako se zovete.Opijeni ljubavlju,e to je prava stvar
|
_________________ Mislim dakle postojim |
|
|
|
 |
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu

|
|
i ja bih dodala da mi je uistinu odvratno kad žene piju...priznajem imala sam i ja nekoliko kikseva u ranije no sada me uistinu stid kad pogledam na šta sam ličila ma fuj...
nekako se dečkima to oprašta, a nama ne...i svakako je istina da su pijane cure poput puštenih pasa s lanca...
edit:
i ja bi samo da dodam da cure kad su pijane znaju itekako šta rade i slažem se ne treba ih žaliti već iskoristiti...ako je netko uistinu pijan njemu je samo krevet na pameti, tj. kako će negdje leći i zahrkati, tako da ni izgovor "bio sam pijan" ,kad saznate da vam je dragi bio s drugom, ne bi trebao proći
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
 |
klinka iz kraja *One_and_Only*

|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192

|
|
pijana....popijem samo u ''dobrom'' drustvu.... a da prawim budalastine,ne samo malo wise sale nego inace....
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|