www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pijane zene na svasta su spremne
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 22, 2007 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikada bila pijana dok sam imala odnos..smatram tim da žene gube mnogo jer po meni sex nije ništa nego opuštenost i razumno uživanje u svakom momentu..a nešto nisam sigurna da je djevojka pod normalnim umom opuštena ako je pijana ko letva.

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 12:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa probaj zabavno je

ta to da su pijane devojke spremne na svasta,potrisujem Mr. Green

The world is mine

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lazaruzic je napisao/la sledeće:
pa probaj zabavno je

Mr. Green

Hvala lijepa na prijedlogu ali ja se zabavim u tom pogledu i bez alkohola. Kada ne budem mogla podići atmosferu do usijana ovako normalna bez alkohola..onda ću se odreći sex-a definitivno Laughing

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oni koji napiju zenu pa je odvedu u krevet su kukavice, i samo dokazuju da ne mogu nesto da urade na cist nacin nego moraju da igraju prljavo. Mlad sam nemam mnogo iskustva sa tim napij je pa u krevet, ali znam da tako nesta nije uredu. I svi znamo da vecina zena kad je pijana pristaje na sva, pa cak i na sex sa Šrekom ako treba.

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam imao prilike al sam stara cekalica Laughing Laughing Laughing

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sex kad si pijan .. ne znan. Meni to ne predstavlja baš puno.
Išla san probat al.. ne mogu jednostavno. Ne znan za sebe, manta mi se ako zaklopin oči .. tako da ništa od toga.
Ja san jedna od onih koju da bi vodila ljubav vuču emocije i ljubav a ne da se spucam s prvim koji dođe Confused ..

A šta se tiče slobodnijeg ponašanja, ja sam iovako slobodna, ne triba mi alkohol da bi se opustila il zaplesala, dapače.
Al kad popijem i najjače, opet sam svjesna svega šta radim Laughing Laughing

A te cure koje se j*** kad su pijane ili pripite, znaju one šta rade, ne brigajte se vi.
Ako se cura neće j****, onda neće se j**** ni kad je pijana a bogami ni trizna.
Tako da, koja vam god da kad je pijana - sama je kriva i zato je i triba iskoristit šta je tako glupa i jadna. Wink

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta će ti pijana žena za sex...??? Popita,ako neko ne zna šta to znači to je
kada ušuti i šuti 5min bez prekida,šalim se, tada je komirana...
Ali kada malo popije to je već druga priča...
Inače ne volim ljude kada su pijani ,tada ni sebe ne volim,pa tako ne volim ni žene pijane...
Spremne su one na svašta i kada su trijezne a kamo li pijane...Da takođe mislim da momci koji koriste ovo efikasno oružje koje se zove alkohol,da odvuku neku nesretnicu u krevet ili bilo gdje drugo,da su jadnici...Ali ko još može da kaže da nikada nije u pijanom stanju bio sa pijanom djevojkom,mada je to sex koji nije vredan spomena al' ajd...
A sa ovom porukom iznad se slažem,mislim ako ti riba neće dat' to sigurno nećeš uspijeti ni kada je naliješ ne znam čim...
Po mogućnosti da ne koristiš b-e-n-z-i-n... "kako čudno piše voda"...

kikbokser
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 08, 2009 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

videh svakojakih stvari od strane pijanih cura ali iskreno posto nikako ne pijem ja ne bih ni bio za pijanom curom niti bih polozeo i sex sa njom!tako da ja bezim od tog belaja Mr. Green

DusicaNS021
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 24 Mar 2009
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 09, 2009 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada nisam bila tako pijana da neznam sta radim aliiii, radila sam mnoge stvari koje inace nebih uradila da nisam malo popila... uh imalo bi se o cemu pricati he he he.. New Evil

marq
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Apr 2009

argentina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 09, 2009 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bogami ako ostajes u diskoteci,kaficima do sitnih sati vidis svasta,i nemozes ocekivati da ce te prosvetliti nekom pametnom pricom,a ni ti njih.Nismo ni mi nista bolji,ali je ruzno videti pijanu devojku a jos ruznije iskoristiti je kad nezna za sebe.Druga prica je ako se muvate neko vreme pa se to desi kad ona malo popije posto se opusti,tu alkohol popusta kocnice,ali generalno sa slazem da taj seks i nije nesto kad neznas ni ti ni ona kako se zovete.Opijeni ljubavlju,e to je prava stvar Wink

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 03, 2009 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja bih dodala da mi je uistinu odvratno kad žene piju...priznajem imala sam i ja nekoliko kikseva u ranije no sada me uistinu stid kad pogledam na šta sam ličila ma fuj...

nekako se dečkima to oprašta, a nama ne...i svakako je istina da su pijane cure poput puštenih pasa s lanca...

edit:
i ja bi samo da dodam da cure kad su pijane znaju itekako šta rade i slažem se ne treba ih žaliti već iskoristiti...ako je netko uistinu pijan njemu je samo krevet na pameti, tj. kako će negdje leći i zahrkati, tako da ni izgovor "bio sam pijan" ,kad saznate da vam je dragi bio s drugom, ne bi trebao proći

klinka iz kraja
*One_and_Only*
<i>*One_and_Only*</i>

Datum registracije: 25 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 14, 2009 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pijana....popijem samo u ''dobrom'' drustvu.... Laughing a da prawim budalastine,ne samo malo wise sale nego inace.... Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Pijane zene na svasta su spremne Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon