:: |
Autor |
Poruka |
Srculence101 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 135

|
|
ljubav je nsto najlepse na svetu ali moze i da se ugasi.. jednostavno se ne osecate tako lepo sa tom osobom i i voleli bih ste da budete sa nekim drugim.. sa nekim ste ali non stop milslite o drugom.. meni se to desilo i nisam znala kako da se ponasam nisam mogla reci "ne volim te" ali sam raskinula na lep nacin .. i sada mi je super.. kao sto kazu srbi nije on jedini na svetu to sam ubrzo shvatila i sada mi je preloepo sa drugim deckom.. zajedno smo vec 2 goodine
|
|
|
|
|
 |
shifra Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Maj 2006 Poruke: 99 Mesto: Lukavac

|
|
ja sam to jednom reko curi kojoj nisam znao sta da kazem da prekinemo, izaso sam sdrugom curom i vidio da mi ex fali. pa sam joj se vratio i reko da nisam to mislio sto sam reko, i ispalo je OK, vratili smo se jedno drugom i dan danas smo zajedno
|
|
|
|
|
 |
slatkica87 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141

|
|
bolje je reci i - ne volim te - nego da odugovlacis vezu , ako nekog ne volis ta ce veza da pukne pre ili kasnije,ali kasnije ce mozda biti bolnije
|
|
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
jednom sam na lep nacin pokusala da prekinem vezu bez teskih reci ali posto se to nije moglo objasniti od silnih pitanja sto, zasto, gde sam pogresio ...... morala sam grubo da kazem da ga ne volim da bi to sve prekinula ...... mslim da druga strana nas uvek navede na ovu tesku rec
|
|
|
|
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće: | Da li bi ste mogli nekome to da kažete? Da li ste to ikada rekli? Ako ste rekli, da li ste lagali? Da li ste samo hteli da na grub način sprečite još veću grešku (jer nekoga volite više), ili ste stvarno tako osećali? Da li je ta ljubav umirala lagano, ili je neki događaj (nova ljubav, neoprostiva greška partnera...) odjednom prelomio to osećanje i izbrisao ga za tren? Pričajte malo...  |
rekla sam to nakon dvije godine veze, ali ne odmah nego 'pomalo' se udaljavala, prestala zvat, izbjegavala seks i prestala govorit volim te! I onda je shvatio da nešto nije u redu i malo pomalo....rekla čarobne riječi ne volim te više! I to preko telefona...nije bio baš veliki šok jer je vjerojatno to i pretpostavio. Nakon toga mi je stalno slao poruke i davio me. Tako mi je još više počeo ići na živce!!!! onda je NAPOKON shvatio da više nema nikakve šanse i udaljio se. Mislim da je konačno shvatio tek kad me vidio s drugim
|
|
|
|
|
 |
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121

|
|
bolje reci istinu nego ziveti u lazi
|
|
|
|
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
ja sam jako osetljiva osoba...i nebi tek tako mogla to da kazem ali bi stavila mu do znanja
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
 |
ana.n Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251

|
|
Da jesam, rekla sam jednom to, jednom decku, nisam lagala, tako sam osetila... Bilo mi je tako tesko to da mu kazem, ali meni se u medjuvremenu pojavio drugi decko u zivotu, i zaljubila sam se, onako do koske... Zato sam morala to da kazem, nisam sklona prevarama i uvek sam bolno iskrena... Znala sam da ce ga to boleti, jer je on mene jako voleo, ali sam shvatila da veza bez emocija jednog partnera vise nije veza, cemu onda mucenje?!
|
|
|
|
|
 |
tdejo86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 59 Mesto: Subotica

|
|
Ne nisam nikad rekao, mislim da je to jako grubo. Ako dodje do kraja to je jasno obojima, reci i tako u tom trenutku bole...
|
|
|
|
|
 |
plass_chamoice Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Okt 2006 Poruke: 259

|
|
ranije sam, mozda, bio pomalo idiot. sada kazem sta mislim pa nek se svi cesu. ne trudim se da upakujem stvar i ako kazem da ne volim znam i zasto
ne volim
|
_________________ Treba samo sto vise piti i pusiti |
|
|
|
 |
emmi Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041

|
|
imala sam prilika da to kazem i stvarno sam mislila ali nisam uspela zato sto mi na kraju uvek bude zao...
|
|
 |
LudacaFL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156

|
|
wow...ovo je super tema za mene sad...mislila sam da volim svog momka, a onda sam otisla na zimovanje i nisam ga videla mozda vise od dve nedelje, i u tom vremenu on je meni pisao poruke kao da ja njega lazem, itd neke gluposti, i od tad ja sam izgubila sva osecanja prema njemu...ali on je rekao neki dan da me voli i ja nisam mogla da mu kazem istinu, ja sam slagala da ga volim isto, sad se osecam kao da sam najgora cura na svetu, ali nadam se da cu opet da ga zavolim kao nekad...videcemooo
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|