:: |
Autor |
Poruka |
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Pa za mene je riba drolja kada svake nedelje menja decka... A ne ona koja je bila sa njima 5 po 3 meseca, po meni nije ona drolja, a drolja je ona koja je sa 5 po 1-2 dana...
A za muskarce nemam komentare!!!
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nervira me pogresan,primitivan i za devojku nimalo prijatan nacin razmisljanja.treba racionalno razmisljati,i ne donositi zakljucke u obliku predrasuda,vec zaklucke cije se teoreme zasnivaju iskljucivo na temeljima dokaza...dakle,prevedeno na prost jezik:zasto bi devojka po tom principu bila drolja???to je sve relativno i zaključci proizilaze iz ponasanja devojke...ne znaci da je devojka drolja ako je imala 50 momaka,vec ako se dala svakome od njih iskljucivo bez ljubavi i da bi zadrzala svakoga od njih...
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Malena021 je napisao/la sledeće: | Kada tip promeni ko zna koliko riba on je faca, a kad riba promeni upola manje tipova ona je drolja! Svima nam je poznata ova recenica....naravno broj sexualnih partnera je relativan....zavisi od osobe do osobe.... sta vi mislite o tome.... postoji li broj do kog riba "nije drolja".... ustvari, da li uopste razmisljate na ovag gore navedeni, po meni neverovatno glup nacin....
MOLIM VAS, BUDITE ISKRENI.... |
nije on faca, on je ženskar s kojim ni jedna cura ne misli ozbiljno nego samo uzima ono što joj se nudi. a ona je drolja od koje muškarac uzima ono što lako nudi. Ni jedno ni drugo nije dobro. On može biti faca jedino u očima prijatelja, ali i to je kratkog vijeka
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Ja droljom smatram samo one devojke koje se karaju sa svim i svakim a da mu ni ime ne znaju.Kao i muskarci,i devojke treba da menjaju partnere,samo oprezno
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
brza111 je napisao/la sledeće: |
nije on faca, on je ženskar s kojim ni jedna cura ne misli ozbiljno nego samo uzima ono što joj se nudi. a ona je drolja od koje muškarac uzima ono što lako nudi. Ni jedno ni drugo nije dobro. On može biti faca jedino u očima prijatelja, ali i to je kratkog vijeka |
Face mogu biti jedino tinejđeri i to samo u očima svojih prijatelja. Mislim da stariji muškarac koji često mijenja cure nije nipošto faca nego neozbiljan
|
Poslednja prepravka: Crno i zlatno datum Čet Nov 09, 2006 4:58 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Drolja nije ona koja menja tipove drolja je ona koja se tako ponasa!
Mnogo ce vodom Dunavom proteci dok zadrti balkanci to ukapiraju....
|
|
|
zdravkoetf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 101 Mesto: Beograd
|
|
Drolja je devojka koja to radi sa bilo kim, bez bilo kog osecanja, i za neku korist koja ne mora da bude materijalna... Inace, devojke koje menjaju cesce partnere su mozda zaljubljive prirode...ili nemaju srece sa ljudima na koje nalecu
|
|
|
|
|
|
vladankaS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77
|
|
Ja sam razmišljao o tome više puta i neslažem se nikako sa tim da je devojka koja voli sex drolja a muškarac švalerčina.I devojke kao i muškarci vole sex iz zabave ali kod njih se na to negleda tako.Voleo bi kad bi jedno veče naišao na devojku koja želi samo provod a ne da traži odmah obećanja tipa hoćeš me ženiti.......Ali to je zbog nas samih neizvodljivo,ali stvarno nije uredu
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Uz epitet "drolja" ja podrazumevam odredjno ponasanje tj nedostatak pristojnog ponasanja. Svakako da se uzasavam "riba" koje hvataju frajere za "alatku" u prolazu uz socne komentare..
A sad, koliko ih je devojka promenila nije bitno. Ako je pametna i zna da se ponasa onda je ona DAMA koja drzi do sebe (neki bi mozda i rekli-ekcentricna dama)
|
|
|
|
|
|
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
Nekad se potraga za pravom ljubavi zavrsi na prvoj osobi, sto je prava retkost, tako da se neslazem sa tvojim misljenjem i smatram da u tvojoj prici nema faca ni drolja vec samo osoba koje nisu naisle na onog pravog ili pravu.
|
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Po meni je drolja ona koja ne bira ni sa kim ni u koje vrijeme,tj moze da bude sa svakim
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Zena ne mora da bude drolja u pravom smislu reci ...da bi bila drolja..
Dovoljno je da se ponasa kao drolja...
Faca..sta god to znacilo... za vas...
Ja facama zovem neke ljude s kojima se niko ne za*ebava, i koje svi postuju...
A ne neke tako sminkercice
Faca nikad nece biti sa nikakvom droljom...Face stvaraju svoje ime godinama...
I rijetko koji sebi dozvoli luksuz, da, prlja svoje ime i ugled sa nekim koga narod etiketira sa
tom divnom etiketom...Drolja...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|