www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

on je FACA, a ona DROLJA...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa za mene je riba drolja kada svake nedelje menja decka... A ne ona koja je bila sa njima 5 po 3 meseca, po meni nije ona drolja, a drolja je ona koja je sa 5 po 1-2 dana...
A za muskarce nemam komentare!!!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nervira me pogresan,primitivan i za devojku nimalo prijatan nacin razmisljanja.treba racionalno razmisljati,i ne donositi zakljucke u obliku predrasuda,vec zaklucke cije se teoreme zasnivaju iskljucivo na temeljima dokaza...dakle,prevedeno na prost jezik:zasto bi devojka po tom principu bila drolja???to je sve relativno i zaključci proizilaze iz ponasanja devojke...ne znaci da je devojka drolja ako je imala 50 momaka,vec ako se dala svakome od njih iskljucivo bez ljubavi i da bi zadrzala svakoga od njih...

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 11:14 pm    Naslov poruke: Re: on je FACA, a ona DROLJA... Na vrh strane Na dno strane

Malena021 je napisao/la sledeće:
Kada tip promeni ko zna koliko riba on je faca, a kad riba promeni upola manje tipova ona je drolja! Svima nam je poznata ova recenica....naravno broj sexualnih partnera je relativan....zavisi od osobe do osobe.... sta vi mislite o tome.... postoji li broj do kog riba "nije drolja".... ustvari, da li uopste razmisljate na ovag gore navedeni, po meni neverovatno glup nacin....
MOLIM VAS, BUDITE ISKRENI....

nije on faca, on je ženskar s kojim ni jedna cura ne misli ozbiljno nego samo uzima ono što joj se nudi. a ona je drolja od koje muškarac uzima ono što lako nudi. Ni jedno ni drugo nije dobro. On može biti faca jedino u očima prijatelja, ali i to je kratkog vijeka

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja droljom smatram samo one devojke koje se karaju sa svim i svakim a da mu ni ime ne znaju.Kao i muskarci,i devojke treba da menjaju partnere,samo oprezno

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 1:40 pm    Naslov poruke: Re: on je FACA, a ona DROLJA... Na vrh strane Na dno strane

brza111 je napisao/la sledeće:

nije on faca, on je ženskar s kojim ni jedna cura ne misli ozbiljno nego samo uzima ono što joj se nudi. a ona je drolja od koje muškarac uzima ono što lako nudi. Ni jedno ni drugo nije dobro. On može biti faca jedino u očima prijatelja, ali i to je kratkog vijeka

Face mogu biti jedino tinejđeri i to samo u očima svojih prijatelja. Mislim da stariji muškarac koji često mijenja cure nije nipošto faca nego neozbiljan

Poslednja prepravka: Crno i zlatno datum Čet Nov 09, 2006 4:58 pm; ukupno izmenjena 1 put

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 42

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 5:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drolja nije ona koja menja tipove drolja je ona koja se tako ponasa!

Mnogo ce vodom Dunavom proteci dok zadrti balkanci to ukapiraju....

zdravkoetf
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 28 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drolja je devojka koja to radi sa bilo kim, bez bilo kog osecanja, i za neku korist koja ne mora da bude materijalna... Inace, devojke koje menjaju cesce partnere su mozda zaljubljive prirode...ili nemaju srece sa ljudima na koje nalecu

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam razmišljao o tome više puta i neslažem se nikako sa tim da je devojka koja voli sex drolja a muškarac švalerčina.I devojke kao i muškarci vole sex iz zabave ali kod njih se na to negleda tako.Voleo bi kad bi jedno veče naišao na devojku koja želi samo provod a ne da traži odmah obećanja tipa hoćeš me ženiti.......Ali to je zbog nas samih neizvodljivo,ali stvarno nije uredu

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uz epitet "drolja" ja podrazumevam odredjno ponasanje tj nedostatak pristojnog ponasanja. Svakako da se uzasavam "riba" koje hvataju frajere za "alatku" u prolazu uz socne komentare..
A sad, koliko ih je devojka promenila nije bitno. Ako je pametna i zna da se ponasa onda je ona DAMA koja drzi do sebe (neki bi mozda i rekli-ekcentricna dama) Mr. Green

DRAGAN_NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekad se potraga za pravom ljubavi zavrsi na prvoj osobi, sto je prava retkost, tako da se neslazem sa tvojim misljenjem i smatram da u tvojoj prici nema faca ni drolja vec samo osoba koje nisu naisle na onog pravog ili pravu.

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 08, 2011 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni je drolja ona koja ne bira ni sa kim ni u koje vrijeme,tj moze da bude sa svakim

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2011 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zena ne mora da bude drolja u pravom smislu reci ...da bi bila drolja..
Dovoljno je da se ponasa kao drolja...

Faca..sta god to znacilo... Laughing za vas...
Ja facama zovem neke ljude s kojima se niko ne za*ebava, i koje svi postuju...
A ne neke tako sminkercice Laughing Laughing Laughing
Faca nikad nece biti sa nikakvom droljom...Face stvaraju svoje ime godinama...
I rijetko koji sebi dozvoli luksuz, da, prlja svoje ime i ugled sa nekim koga narod etiketira sa
tom divnom etiketom...Drolja... Wink

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> on je FACA, a ona DROLJA... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon