:: |
Autor |
Poruka |
andeja natasa76 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 70

|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | samo sa jednim i tako ce zauvijek bit jer mi je muz  |
Sve receno, i kod mene je tako.
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
sa 2
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
pa ne znam zasto mi ne bi verovao kad sam imala jednu vezu od 8 godina i sad drugu vezu od 7 meseci. Ne vazno, nemam kome da se pravdam, niko me ovde ne zna uzivo osim jedne osobe tako da nemam razloga da lazem.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
dragana.m ♫♪~unique~♪♫

|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154

|
|
|
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | samo sa jednim i tako ce zauvijek bit jer mi je muz  |
isto samo sto mi nije muz ,bar ne jos
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
AnCHi_90 je napisao/la sledeće: | ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | samo sa jednim i tako ce zauvijek bit jer mi je muz  |
isto samo sto mi nije muz ,bar ne jos  |
Takođe
|
|
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Tačno mi je doslo da kažem broj, no se plašim da ću nekog ovdje sablazniti (puno kilometraže pređoh )
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|

|
|
|
|
 |
[Miss]Nightmare Iskusni član

|
Datum registracije: 23 Feb 2010 Poruke: 785

|
|
sa 1
|
_________________ I found the guy who calls me beautiful, who will lie under the stars and listen to my heartbeat, or will stay awake just to watch me sleep. One who is reminding me of how much he cares and how lucky he is to have me. The one who turns to his friends and says, "That's her". |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|