:: |
Autor |
Poruka |
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Pratim verzije menadzera vec duze vrijeme,ali sam bio pauzir'o 5-6 mjeseci...Sad mi se vratila zelja za igricama i ubijanjem vremena,A FM je odlican za to... Nazalost imam praistoriski komp,pa se moram zadovoljiti sa FM 2008 ...Sad sam skino sve grbove i dresove vaznijih liga. A tek sad vidim da je FM k'o voznja bicikla,kad' jednom naucis igrati uvijek znas... Beitar me izbacio iz kvalifikacija za LS,ali zato derem u ligi...Ne trgujem nesto pretjerano,uglavnom sve sto mi treba nadjem u svom omladinskom timu...Ali doveo sam nekoliko igraca iz nasih nizih liga na preporuku skauta,i nisam se pokajo...Sad pred derbi sam prod'o Koromana za 6m (kad sam debil ),pa sam prezadovoljan ovim dole ishodom...
|
|
|
markoskipina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Okt 2008 Poruke: 1
|
|
Jel mi moze neko reci odakle da skinem torrent...ali da je ispravan...??
|
_________________ skippy |
|
|
|
|
Jurke Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Dec 2005 Poruke: 36 Mesto: Beograd
|
|
Hvala momci
|
_________________ We shall not, we shall not be moved,
We shall not, we shall not be moved,
Just like the team, that's gonna win the Football League - again!
We shall not, we shall not be moved. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|