:: |
Što mislite o lektiri u skoli? |
volio/la bih je izbacit |
|
0% |
[ 0 ] |
ostavio/la bih je |
|
100% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 4 |
|
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Treba samo ostaviti zanimljive knjige, a izbaciti neke gluposti kao sto je kod mene bila: Branko V. Radicevic [pazite: "V."!] "Pesme o majci".
Za domaci sam rekao da mi se knjiga nije nimalo svidela i jos sam napisao da pesnik ima "izrazen Edipov kompleks". Sva sreca, pa je keva videla sta sam napisao inace...
|
|
|
josé luis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75
|
|
ja ne znam, meni su lektire bas strava
|
|
|
|
|
|
monikaj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 86
|
|
|
|
|
alex81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 93
|
|
|
|
|
lukamuzika Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad
|
|
ne citam ja to,moja razredna predaje srpski i sama je zena rekla da su lektira gubljenje vremena....pametna zena
|
|
|
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Ma, citajte, ljudi, stvarno je zlocin zavrsiti srednju skolu a ne znati nista o knjigama. Zar odrasti,a ne procitati Zlocin i kaznu, Anu Karenjinu, Tihi Don, Most an Zepi, Na Drani cuprija, Kako su cvjetale tikve... da ne spominjem one tople, nezaboravne pisce kao sto su Branko Copic, Desanka Maksimovic...
|
|
|
|
|
|
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
ne znam gde se skidaju, a i bolje je da procitas knjigu koju uzimas iz biblioteke
|
|
|
|
|
|
vebija Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 519 Mesto: zagreb
|
|
lektire.net uvijek sam dobivao dobre ocjene
|
_________________ postoje 3 vrste ljudi: oni koji znaju brojati i oni koji neznaju
|
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: | Mislim da je lektira ne samo potrebna , nego upravo neophodna kako narod ne bi bio još nepismeniji nego što već jeste (veliko izvinjenje upućujem svima koji su se eventualno našli prozvanima )
A kad se setim škole i lektire - volela sam je.... Uglavnom. Bilo je tu i koječega za pročitati što nema nikakvu težinu (npr. jedna od najlošijih knjiga koju sam bila obavezna da pročitam je Lelejska gora Mihaila Lalića), ali je program uglavnom predvidjao klasike poput Dostojevskog, Mana, Kiša (sve ono što ne treba zaobići)
PostScript. pogledaj www.lektire.net ili www.lektirice.net |
Da ne bih ponavljala receno, potpuno se slazem sa tobom! Delim tvoje misljenje
|
|
|
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
Mislim da su lektire potrbne... Inace niko nista ne bi ni citao... Vidim po nekima iz mog odeljenja
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
teme su spojene
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
alex81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 93
|
|
Tek kasnije shvaticete da vam je vise nego znacajna!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|