:: |
Autor |
Poruka |
mirko29 Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd
|
|
E Vidi molim te svrati OVDE mislim da ima nešto za tebe tu....
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | Billy?
imash neshto u svom inbox-u. |
Hehe, "ko bi rek'o, Baraba - a dobar covek"! Odlicna pesma! Zahvaljujem. Jedno pitanje, da li mozda postoji i jos poneka verzija te pesme?
Mirko, odakle li ih samo izvlacis, da mi je znati?! Ali imas 5-icu za trud! Mislim da je to "ta" pesma, mada sam ja mislio da ide samo gitara, ali izgleda da sam se malo prevario...
Sta reci, osim: "gracias, muchachos"!
P.S. Evo jos nekoliko pesama kojima nikako da "doskocim":
* Nik Kershaw - "The riddle",
* The Spooks - "Karma Hotel",
* Neneh Cherry - "Woman", i
* Crash Test Dummies - "Mmmm mmmm mmmm mmmm".
|
Poslednja prepravka: Raziel@Nosgoth datum Čet Dec 27, 2007 8:24 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Stižu Nik Kershaw, The Spooks, Neneh Cherry i Crash Test Dummies uživaj
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Jerotije, hocu li ja dobiti tu pesmu ili...? |
Izvini, ja za tebe totalno zaboravio.
Istu tu pesmu imas ovde u download sekciji, da ti ne saljem bezveze jer sam je i ja odavde skinuo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Stižu Nik Kershaw, The Spooks, Neneh Cherry i Crash Test Dummies uživaj |
Wow, wow, wow! Ma, ne nosis ti uzalud to odelce Deda Mraza, vidim ja! Uzivam, veruj!
Hvala, Lady...
Jerotije, drago mi je sto si se javio. Provericu, ali mislim da imam tu verziju.
Pozdrav, drugariiii!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo jos nekoliko pesama koje trazim "kojekude", ali bez uspeha...
* The Spooks - "Things I've seen",
* Maja Markovic - "Nasa ljubav" [Budva, pre "Lune" ],
* Tanja Jovicevic - "Jutro".
Pa, ima li sta?
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Naravno da ima stižu The Spooks i Tanja Jovićević
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
jovanicar *mala_garava*
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina
|
|
evo ja ti saljem maju...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~, ni ovog puta me nisi izneverila! Ti mi ovde izgleda dodjes nesto kao "andjeo cuvar"...
jovanicar, hvala na pomoci, ali nazalost nisam uspeo da preuzmem pesmu... Mozes li mi je proslediti na neki drugi nacin, ako si sigurna da je to Maja, sa Budvanskog festivala?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamolio bih sve one koji citaju ovaj post da mi pomognu u potrazi za jednom od pesama Milanceta Radosavljevica - "Ciganski je zivot lep"!
Pesma postoji i ovde na sajtu, ali kao i na mnogim drugim mestima, pesma nije kompletna!?!
Ukoliko je neko kojim slucajem pronadje ili poseduje, cenio bih informaciju o tome gde i kako je mogu nabaviti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mozda bi pomoglo da sumiram pesme koje sam trazio na prethodnim stranama, radi lakseg snalazenja...
Dakle, Ljilja Semsa - "Bilo pa proslo"(ne uzivo), Maja Markovic - "Nasa ljubav" [pre "Lune"], i najvaznije, numera iz prethodnog posta...
Takodje bih iskoristio priliku da zatrazim pesmu (koja postoji na sajtu, ali na makedonskom jeziku) koju izvode Karolina i pevac "Parnog Valjka", Aki Rahimovski. Zove se "Bela/bjela/bijela pesma/pjesma" i secam je se sa jednog od letnjih festivala, a gotovo sam siguran da je otpevana na srpskom jeziku!
Moderatori, clanovi... Upomoc!?
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|