www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Raziel@Nosgoth trazi...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~
::  
Autor Poruka
mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 17, 2007 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E Vidi molim te svrati OVDE mislim da ima nešto za tebe tu.... Laughing

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 10:43 am    Naslov poruke: Hehe! :P Na vrh strane Na dno strane

Baraba je napisao/la sledeće:
Billy?
imash neshto u svom inbox-u. Smile

Hehe, "ko bi rek'o, Baraba - a dobar covek"! Shocked Razz Mr. Green Odlicna pesma! Idea Zahvaljujem. Wink Jedno pitanje, da li mozda postoji i jos poneka verzija te pesme?

Mirko, odakle li ih samo izvlacis, da mi je znati?! Ali imas 5-icu za trud! Very Happy Mislim da je to "ta" pesma, mada sam ja mislio da ide samo gitara, ali izgleda da sam se malo prevario... Laughing

Sta reci, osim: "gracias, muchachos"!

P.S. Evo jos nekoliko pesama kojima nikako da "doskocim":

* Nik Kershaw - "The riddle",
* The Spooks - "Karma Hotel",
* Neneh Cherry - "Woman", i
* Crash Test Dummies - "Mmmm mmmm mmmm mmmm". Rolling Eyes

Poslednja prepravka: Raziel@Nosgoth datum Čet Dec 27, 2007 8:24 am; ukupno izmenjena 1 put

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stižu Nik Kershaw, The Spooks, Neneh Cherry i Crash Test Dummies Wink uživaj Smile

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 10:13 pm    Naslov poruke: Re: Hmmm... Na vrh strane Na dno strane

Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće:
Jerotije, hocu li ja dobiti tu pesmu ili...? Rolling Eyes

Izvini, ja za tebe totalno zaboravio. Confused
Istu tu pesmu imas ovde u download sekciji, da ti ne saljem bezveze jer sam je i ja odavde skinuo. Wink

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 6:55 pm    Naslov poruke: Hehehe! :D Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
Stižu Nik Kershaw, The Spooks, Neneh Cherry i Crash Test Dummies Wink uživaj Smile

Wow, wow, wow! Ma, ne nosis ti uzalud to odelce Deda Mraza, vidim ja! Razz Very Happy Uzivam, veruj!
Hvala, Lady... Embarassed

Jerotije, drago mi je sto si se javio. Smile Provericu, ali mislim da imam tu verziju. Rolling Eyes

Pozdrav, drugariiii!

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 8:44 am    Naslov poruke: Heya! :P Na vrh strane Na dno strane

Evo jos nekoliko pesama koje trazim "kojekude", ali bez uspeha... Neutral

* The Spooks - "Things I've seen",
* Maja Markovic - "Nasa ljubav" [Budva, pre "Lune" Shocked ],
* Tanja Jovicevic - "Jutro". Embarassed

Pa, ima li sta? Very Happy

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 3:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da ima Wink stižu The Spooks i Tanja Jovićević Smile

jovanicar
*mala_garava*
*mala_garava*

Godine: 34

Datum registracije: 02 Jul 2006
Mesto: Bijeljina

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo ja ti saljem maju... Very Happy

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Heh! :] Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~, ni ovog puta me nisi izneverila! Very Happy Ti mi ovde izgleda dodjes nesto kao "andjeo cuvar"...
jovanicar, hvala na pomoci, ali nazalost nisam uspeo da preuzmem pesmu... Rolling Eyes Mozes li mi je proslediti na neki drugi nacin, ako si sigurna da je to Maja, sa Budvanskog festivala? Neutral

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 10:24 am    Naslov poruke: Help?!? Na vrh strane Na dno strane

Zamolio bih sve one koji citaju ovaj post da mi pomognu u potrazi za jednom od pesama Milanceta Radosavljevica - "Ciganski je zivot lep"! Neutral
Pesma postoji i ovde na sajtu, ali kao i na mnogim drugim mestima, pesma nije kompletna!?! Shocked Confused
Ukoliko je neko kojim slucajem pronadje ili poseduje, cenio bih informaciju o tome gde i kako je mogu nabaviti... Rolling Eyes

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 10:44 am    Naslov poruke: Hmmm... :| Na vrh strane Na dno strane

Mozda bi pomoglo da sumiram pesme koje sam trazio na prethodnim stranama, radi lakseg snalazenja... Smile
Dakle, Ljilja Semsa - "Bilo pa proslo"(ne uzivo), Maja Markovic - "Nasa ljubav" [pre "Lune"], i najvaznije, numera iz prethodnog posta... Rolling Eyes

Takodje bih iskoristio priliku da zatrazim pesmu (koja postoji na sajtu, ali na makedonskom jeziku) koju izvode Karolina i pevac "Parnog Valjka", Aki Rahimovski. Zove se "Bela/bjela/bijela pesma/pjesma" i secam je se sa jednog od letnjih festivala, a gotovo sam siguran da je otpevana na srpskom jeziku! Confused

Moderatori, clanovi... Upomoc!? Rolling Eyes

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 3:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da ćeš ovde naći nešto zanimljivo Wink

http://www.domaci.de/download_f_12289_karolina_i_aki_rahimovksi_bijela_pesma.html

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~ -> Raziel@Nosgoth trazi... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon