:: |
Autor |
Poruka |
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
ovisi kakvi muškarci, ima ih nesposobnijih u životu od glupog vibratora
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
ex_deda je napisao/la sledeće: | jerotije je napisao/la sledeće: | A ko ce da da seme za vestacku oplodnju? |
Volovi |
bolje bi pasali magarci
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ae, necemo bash i djavole i volove i magarce u istu vrecu da bacamo.
Josh nam samo pekinshke patke nedostaju i pravi cirkus "Kolorado" da otvorimo.
Koliko god da su emancipovane i samostalne, ipak "zhude" u izvesnom momentu za "mushkom rukom", pa makar i pregorelu sijalicu da bi promenio.
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: |
Koliko god da su emancipovane i samostalne, ipak "zhude" u izvesnom momentu za "mushkom rukom", pa makar i pregorelu sijalicu da bi promenio. |
ili teglu otvorio...ja to jos sama nisam uspela
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Baraba je napisao/la sledeće: |
Koliko god da su emancipovane i samostalne, ipak "zhude" u izvesnom momentu za "mushkom rukom", pa makar i pregorelu sijalicu da bi promenio. |
ili teglu otvorio...ja to jos sama nisam uspela |
ma dajte, smiješno, onda su takve žene same nesposobne,
inače tegle se otvaraju da se pusti zrak u nju nožićem ispod poklopca, a ne kako oni probijaju ili čupaju, fakat smiješno
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Koliko god da su emancipovane i samostalne, ipak "zhude" u izvesnom momentu za "mushkom rukom", pa makar i pregorelu sijalicu da bi promenio. Smile |
A šta misliš - čemu inače služe komšije ?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
moramo nesto poraditi i u dobrotvorne svrhe
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Ponekad mi se cini da mi uopste i netreba kolko bude besna zbog blenjenja u fudbal ili bacanja carapa svugde.
Ali kada bolje razmislim trebaju nam.Sta ces ne mozemo sa njima a ni bez njih
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
ice_baby_ice je napisao/la sledeće: | ja znam da zene nemogu bez muskaraca i u to vas uveravam |
Pa mene u to nikad neces moci uvjeriti, jer sam bas ta koja MOZE dugo, dugo bez muskaraca i pomagala...
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Koliko god da su emancipovane i samostalne, ipak "zhude" u izvesnom momentu za "mushkom rukom", pa makar i pregorelu sijalicu da bi promenio. Smile |
Muška ruka ume da posluži za znatno svrsishodnija delanja od menjanja kakve pregorele sijalice Kad je već mrak...
|
|
|
|
|
despot77 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Sep 2004 Poruke: 325 Mesto: република српска
|
|
Pročitah sve postove ove teme a posebno prvi pa nešto kontam, da je temu pokrenuo neki muškarac i isto tako stavio akcen na ženu kao seksualni objekt vjerovatno bi ga proglasili muškim šovinistom jer je u prvi plan istaknuta očito potreba za seksom i orgazmom... hmm
Možda dama koja je i pokrenula ovu temu i nije baš najzadovoljnija svojim seksualnim životom ili je igrom slučaja do sad imala manje sreće što ju je možda i ponukalo da postavi ovakvo pitanje, u svakom slučaju ona najbolje zna i siguran sam da nije imala lošu namjeru.
Da ne bi bilo zabune pa da neko pomisli da sam ja protiv gospodina "plastičnog" apsolutno nemam ništa protiv niti ga smatram konkurentom, možda on zna bolje zadovoljiti ženu od mene a možda i ne, ali ujedno je to i sve što on zna...
|
_________________ Република Српска
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Možda dama koja je i pokrenula ovu temu i nije baš najzadovoljnija svojim seksualnim životom ili je igrom slučaja do sad imala manje sreće što ju je možda i ponukalo da postavi ovakvo pitanje, u svakom slučaju ona najbolje zna i siguran sam da nije imala lošu namjeru. |
A možda je dami koja je pokrenula temu topic bio ultra zanimljiv da potakne diskusiju budući da voli konstruktivne razgovore, a pri tom je i mod (čitaj, uređivač) ove sobice
Niko ne kaže da se ja slepo slažem sa svime što piše u 1. postu
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|