:: |
Autor |
Poruka |
*Alaska_lady* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 25
|
|
Slichno je to kod svih nas.......jest da sam devojka.....ali dechko ne sme da mi dira mob......komp.......poshtu........dnevnik........kozmetiku......da mi chachka po mom kovchezicu sa uspomenama...........mislim poshtujem ja njega......poshtuje on mene..........
|
_________________ Samo opushteno......... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
on sme sve moje da dira... a ja njegove uspomene, mobitel nemam zelju da diram, nisam radoznala, i smatram da je to ok sa moje strane, a opet ja nemam nista da krijem, pa je sve "na izvol'te"
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
sta je svetinja? tajna ili porok ? nista u zivotu sladje od zabranjenih stvari i onog sto ne sme da se dira
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Nemam neku zelju kopati po njegovim stvarima, gledati slike njegovih bivsih, cackati njegov mobitel (svaku poruku bih mogla pogresno protumaciti)... Zasto bih to radila? Nemam potrebe... Njegove stvari su njegove, a moje su zajednicke...
|
Poslednja prepravka: ..:: MaYa ::.. datum Čet Avg 30, 2007 9:58 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
|
|
juj pa to kopanje je najsladje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dreamwalker je napisao/la sledeće: | juj pa to kopanje je najsladje |
meni ne... nema niceg interesantnog u preturanju njegovih stvari... cudna sam postala u poslednje vrime... nit sam ljubomorna nit nista... volim ga i vjerujem mu...
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
|
|
uuuuuuu ti i ne znas sta propustas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
treba da bude postovanje do jedne odredjene granice u svakoj vezi...
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
|
|
znas sta Mayce imaces muza a to je najsladje ceprkati i prevariti
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Izricito je zabranjeno da dira mobilni, komp (za to ruke secem), da me prekida dok citam dnevne novine na WC solji (verujte mnogo ih brze i lakse procitate a i kad vam se biiiiiiiiiip od muke tu ste nema problema) i naravno da mi menja kanal kad gledam fudbal (nije to stalno al kad je neka zanimljiva utakmica onda se zna - NAJVECI TV u kuci je MOJ!)...
Po sobi i ormanu moze slobodno do sutra, al da slozi posle toga ocu i ja neku korist
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
hehe,kad sam bila mala izjavila sam jednu fantasticnu izjavu: sto je tvoje to je i moje, a sto je moje ,to je samo moje (upuceno mojoj mami)
da budem iskrena, procackala sam par puta njegov telefon bejah mlada,naivna sad mi bas i nije neki gust. mada, nikad se ne zna. da imam razloga da sumnjam verujem da bih ucinila i taj korak.
ovako, ne diram. ne dira ni on moje stvari!!
dnevnik, telefon, ne proverava mi mail itd...
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Poceo sam da budem alergican kada mi uzmu telefon, uvek zaboravim da obrisem poruke i onda nastane rat...
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|