:: |
Autor |
Poruka |
marijana23 <Usne boje vina>
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Ne zelim ni zamislit sta bi im napravila...Ali sigurno nista dobro
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ako mi vec prijateljica pristane na takvu vezu sa mojim deckom a zna da mi je stalo do njega, onda mi to nije prijateljica
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
Pa sa njim bih raskinula a nju bih ubila od batina, a poznavajuci moju najbolju prijateljicu znam da kada bi tako nesto uradila jednostavno bi me pustila da se ispraznim, jer na decku ne mogu jaci je od mene
U svakom slucaj zahvalila bi im se, jer su mi dali priliku da ih upoznam na pravi nacin.
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
tada bih videla pravo lice svoje drugarice.... mada bilo je slucajeva kada nas je smarao isti lik i mene i nju ali zna se od*ebale smo ga obe,koliko god da nam se svidjao
ne bi ona to nikada ucinila,znam je 15 godina
a sto se tice njega ma jos se ta faca nije rodila koja bi mogla da bude samnom i mojom drugaricom,niti ce se roditi!!!
edit by skorpijica: moze to i malo kulturnije, tj. sa zvezdicom
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Trazila bi da sami sebi ispisu smrtovnicu...
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ma svi pisu svasta, ajde da se to nekome konacno i desi pa da zaista vidimo sta bi bilo
evo sad kazem, ne znam, zaista
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
LepaShojic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2008 Poruke: 33
|
|
i jednom i drugom bi to bilo pslednje sto bi uradili u zivotu..
slatko bih ih zive zakopala da ih niko nikad ne pronadje..
( sto je najgore u ovom ludom vremenu ima takvih slucajeva )
|
_________________ La pasión es ésa fuerza inmensa
Que mueve toda la creación
Es saber que alguien te está esperando
Más allá donde se oculta el sol
Es borrar por siempre de ti la palabra soledad
De tus labios escuchar el verbo amar… |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Sta bih uradila... Ama bas nista, okrenula se, otisla i udaljila te dve osobe iz svog zivota. U ovakvim situacijama ne postoji dobar izgovor za uradjeno delo, a ni ta sila koja bi me ostavila u kontaktu sa njima. Jedino bih bila razocarana sto sam izgubila vreme sa takvim osobama, ali Boze moj, iskustvo vise
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
anchyvg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Sep 2007 Poruke: 223
|
|
Oni za mene vise ne bi postojali...Njoj ništa ne bi radila,sama je ispala fuksa...Svakom se jednog dana loše vrati!
|
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Bila sam u situaciji kada sam ozbiljno posumnjala u tako nesto...i osecaj je bio stvarno los,zeludac mi se zgrcio....nije mi se desilo da bih mogla na pravi nacin da prokomentarisem temu, ali verujem da bih oboje udaljila iz svog zivota...
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
nanica123 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 28 Maj 2008 Poruke: 84
|
|
rijesila bi ih se oboje.......definitivno
|
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Bilo bi mi jako tesko jer bi videla kakvi su mi momak i drugarica, ne bih vise imala kontakta sa njima jer toga nisu vredni i posvetila bi se nekim drugim vaznijim stvarima.
Ali sigurno se ne bi spustila na njihov nivo i vređala ili tukla ih jer se svako zlo nekad vrati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|