:: |
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Isao sam jednom da kupim kisobran ali me je gazda posteno izgrdio na kineskom ni sam ne znam zasto ...od tada nisam vise nikako isao
|
|
 |
boobamara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216

|
|
ne,iskreno ne idem,nemam potrebu..sve nadjem u gradu...a i daleko su mi..i mrzim onaj miris...tako da izbegavam...
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
ne nikad nisam bila i nemam nameru
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
*tzar* je napisao/la sledeće: | ima devojaka koje cesto kupuju stvari kod kineza! bio sam u prolazu, i moram priznati da se moze nesto i pronaci! jeftino, a moze da se nadju lepe stvari naravno za devojke. ono za muskarce je sve neki krs! jeste da je vecina stvari uzas, ali ako se bira moze se i nesto dobro pronaci, neki nakit, detalj ili slicno. da li ides u soping kod kineza? |
Da... uvek kad prodjem pored Kineske radnje, svratim... I nikad ne izadjem praznih ruku Volim razne "gluposti" na koje tamo mogu da naidjem kao što su privesci za ključeve, šnalice, gumice... itd. To jedino tu i kupujem Do sada, iskreno, nikada nisam kupila neku stvarčicu koja spada u garderobu, ne deluju mi baš kvalitetne pa zbog toga...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Ovako: pre svega hoću da kežem da mi nisu glavna stanica za snabdevanje!
Dosta puta mi se desilo da vidim masu stvari u recimo nekom butiku, koje sam prethodno videla baš kod kineza...
Isto tako je moja rođaka kupila haljinicu u Trstu, inače za moju svadbu, u extra butiku.. da bi kasnije saznala da ista takva ima i kod kineza...
Ono što hoću da kazem da je danas zaista teško pronaći radnju u kojoj neće pronaći stvar a da na njoj ne piše made in china!
U kinesku radnju svratim sa klincem kad baš on insistira i kupim mu neku "džidža-bidžu" i bude happy... jeste da je u roku od pola sata rasturi... ali tako on i sa drugim "kvalitetnijim" igračkicama...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
sandrica83 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99

|
|
nikada ..ne volim tamo ići
|
|
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
Volim kvalitetno Imam par trgovina u kojima kupujem i toga se drzim Mislim da je kineska roba lose kvalitete plasticna i s time joj nema mjesta u mom ormaru
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
shine Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59

|
|
Ako mi se nesto dopadne nije bitno da li je kinesko. U stvari sav taj sarenis mi deluje privlacno, ali ne volim blok 70 jer je prljav, uvek je guzva a vlasnici radnji (kinezi) su neljubazni.
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Obozavam kineze iz bloka 70 Oni neljubazni ja extremno nervozan i uvek se dogovorimo. Za devojke ima dosta stvari koje su jeftine tu a iste takve u nekim fensi buticima kostaju mnogo vise... (verujte isti je kvalitet). E sad sto se muske garderobe tice nisam nasao nista za sebe (eventualno jaknu).
E kad smo vec kod jakni. Pocetak godine dolazim ja u novoj kineskoj jakni (nekih 10-15€ je platio) i sretjem ortaka koji ima IDENTICNU jaknu, i pitam ga gde je kupio kaze - u Piramidi. Koliko para? 55€. E pa sad recite da se nije isplatilo
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
nije mi blizu tako da ne idem bas cesto ali zasto da ne, nemam predrasuda jer je to "kinesko" i "nekvalitetno"
ko ce da me ubedi da je kvalitet ono sto se kupuje u Zari? samo zato sto je Zara? zvucno ime?
ne patim od marke , vazno mi je da je udobno, da moze da se nosi....
btw, nekad se zadrzim i u njihovom restoranu, u bloku 70
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
zasto da ne kad je sve to ista roba........to sam se uvjerio kad je inspekcija u Mostaru upala u jedan elitni butik gdje su kaputi po 150-200 eura...pa pronasli etiketu made in China.......dakle ista roba kao na pijaci i kod kineza......
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
blesava mala Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Okt 2007 Poruke: 34

|
|
Jao ne...ne podnosim onaj miris kad udjes unutra...koliko puta su samo drugarice i majka htele silom da me uvuku unutra ali ja jednostavno ne podnosim taj miris...jednom sam otilsala svojevoljno...morala sam da kupim, za predstavu koju smo priredjivali klincima profesora moje skole, balone...i to smo se setili u pet do dvanaesto bukvalno...htela ili ne najbilize mesto gde sam to mogla da nadjem bila je upravo kineska prodavnica...dobro nije bilo strasno...samo sam na ulazu komplet od 100 balona dala 100 dinara i otisla brze bolje...
Da me neko ne shvati pogresno...Nemam nista protiv kupovine kod kineza ali miris njihove robe tera me na mucninu...zato ih i ne podnosim...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|