www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ides u soping kod Kineza?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 25, 2007 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Isao sam jednom da kupim kisobran ali me je gazda posteno izgrdio na kineskom ni sam ne znam zasto ...od tada nisam vise nikako isao

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

boobamara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 07, 2007 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne,iskreno ne idem,nemam potrebu..sve nadjem u gradu...a i daleko su mi..i mrzim onaj miris...tako da izbegavam... Confused Smile

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nikad nisam bila i nemam nameru

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 14, 2007 11:35 pm    Naslov poruke: Re: Da li ides u soping kod Kineza? Na vrh strane Na dno strane

*tzar* je napisao/la sledeće:
ima devojaka koje cesto kupuju stvari kod kineza! bio sam u prolazu, i moram priznati da se moze nesto i pronaci! jeftino, a moze da se nadju lepe stvari naravno za devojke. ono za muskarce je sve neki krs! jeste da je vecina stvari uzas, ali ako se bira moze se i nesto dobro pronaci, neki nakit, detalj ili slicno. da li ides u soping kod kineza?

Da... uvek kad prodjem pored Kineske radnje, svratim... I nikad ne izadjem praznih ruku Razz Volim razne "gluposti" na koje tamo mogu da naidjem kao što su privesci za ključeve, šnalice, gumice... itd. To jedino tu i kupujem Smile Do sada, iskreno, nikada nisam kupila neku stvarčicu koja spada u garderobu, ne deluju mi baš kvalitetne pa zbog toga... Rolling Eyes

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 14, 2007 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovako: pre svega hoću da kežem da mi nisu glavna stanica za snabdevanje!
Dosta puta mi se desilo da vidim masu stvari u recimo nekom butiku, koje sam prethodno videla baš kod kineza...
Isto tako je moja rođaka kupila haljinicu u Trstu, inače za moju svadbu, u extra butiku.. da bi kasnije saznala da ista takva ima i kod kineza...

Ono što hoću da kazem da je danas zaista teško pronaći radnju u kojoj neće pronaći stvar a da na njoj ne piše made in china!

U kinesku radnju svratim sa klincem kad baš on insistira i kupim mu neku "džidža-bidžu" i bude happy... jeste da je u roku od pola sata rasturi... Mr. Green ali tako on i sa drugim "kvalitetnijim" igračkicama...

sandrica83
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada ..ne volim tamo ići

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim kvalitetno Imam par trgovina u kojima kupujem i toga se drzim Mislim da je kineska roba lose kvalitete plasticna i s time joj nema mjesta u mom ormaru

shine
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Okt 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako mi se nesto dopadne nije bitno da li je kinesko. U stvari sav taj sarenis mi deluje privlacno, ali ne volim blok 70 jer je prljav, uvek je guzva a vlasnici radnji (kinezi) su neljubazni.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 1:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam kineze iz bloka 70 Smile Oni neljubazni ja extremno nervozan i uvek se dogovorimo. Za devojke ima dosta stvari koje su jeftine tu a iste takve u nekim fensi buticima kostaju mnogo vise... (verujte isti je kvalitet). E sad sto se muske garderobe tice nisam nasao nista za sebe (eventualno jaknu).

E kad smo vec kod jakni. Pocetak godine dolazim ja u novoj kineskoj jakni (nekih 10-15€ je platio) i sretjem ortaka koji ima IDENTICNU jaknu, i pitam ga gde je kupio kaze - u Piramidi. Koliko para? 55€. E pa sad recite da se nije isplatilo Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi blizu tako da ne idem bas cesto ali zasto da ne, nemam predrasuda jer je to "kinesko" i "nekvalitetno"

ko ce da me ubedi da je kvalitet ono sto se kupuje u Zari? samo zato sto je Zara? zvucno ime?

ne patim od marke , vazno mi je da je udobno, da moze da se nosi....

btw, nekad se zadrzim i u njihovom restoranu, u bloku 70 Wink

" I know the way to fuck them all...."

komina
Upozorenja: 4 od 3
Upozorenja: 4 od 3

Godine: 116

Datum registracije: 04 Maj 2007
Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto da ne kad je sve to ista roba........to sam se uvjerio kad je inspekcija u Mostaru upala u jedan elitni butik gdje su kaputi po 150-200 eura...pa pronasli etiketu made in China.......dakle ista roba kao na pijaci i kod kineza......

blesava mala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 07 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 3:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao ne...ne podnosim onaj miris kad udjes unutra...koliko puta su samo drugarice i majka htele silom da me uvuku unutra ali ja jednostavno ne podnosim taj miris...jednom sam otilsala svojevoljno...morala sam da kupim, za predstavu koju smo priredjivali klincima profesora moje skole, balone...i to smo se setili u pet do dvanaesto bukvalno...htela ili ne najbilize mesto gde sam to mogla da nadjem bila je upravo kineska prodavnica...dobro nije bilo strasno...samo sam na ulazu komplet od 100 balona dala 100 dinara i otisla brze bolje...
Da me neko ne shvati pogresno...Nemam nista protiv kupovine kod kineza ali miris njihove robe tera me na mucninu...zato ih i ne podnosim...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Da li ides u soping kod Kineza? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon