:: |
Autor |
Poruka |
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
onog momenta kad uspijem da je razumijem...
ljudi koji se uspiju razumeti oni se i zavole...i ne razumem zasto neko zaljubljenost mijesaja sa ljubavlju...ja se zaljubim...u fizicki izgled....
a zavolim ono sto osoba ima u sebi...dusu...sto bi se reklo...
dve duse kad se sretnu, i ako se dodirnu, i ako ih taj dodir veseli...to je ljubav...
meni se nekoliko puta desavalo, da volim jednu osobu...a zaljubim se u drugu... i onda dolazi onaj nedostatak u dusi...fali ti taj dodir...
na koji je tvoja dusa navikla...i nema tog fizickog izgleda, koji moze da nadomjesti taj dodir, ljubavi...i zaljubljenost prolazi istog trena...
a ljubav ostaje vjecno...i boli...a zaljubljenost ne moze da boli...barem mene... ccc al' petljam..ko foka....
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|