:: |
Autor |
Poruka |
alfa_omega_alfa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 2

|
|
Pa neko ih pomenu a i oni kao jedna od mogucnosti posle smrti moguce da imaju slobodu da <<prosetaju>> a obicno setas tamo gde ti je bilo najbolje ili nekog da vidis pa zbog toga kao primer sam naveo neke dokaze vecnog zivota....
Naravno ovo su predpostavke a istinu neznamo.Valjda
Covek od kad postoji trazi neki znak
|
_________________ znam dobro sta neznam,a i sta znam neznam da li znam dobro |
|
|
|
 |
dollar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Okt 2005 Poruke: 12

|
|
Covek od kada postoji se trudi da da razresi nejasne stvari. Da nije toga ne bi bilo nauke. No uvek na pocetku se za nejasne tvrdi da su paranormalne, ali kasnije budu objasnjene
|
|
|
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
Samo ću reći - VeRuJem!!!
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Da se ne lazemo, ne znam Al mogu da kazem da se nadam da postoji raj i da cu tamo da odem... a ako budem isla u pakao, nadam se da ne postoji
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...

|
|
Ne verujem u zivot posle smrti, ali verujem u inkarnaciju-a ne znam zasto, jednostavno je tako
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona...  |
|
|
|
 |
..::EvA::.. Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jan 2008 Poruke: 63 Mesto: Beograd

|
|
Ne verujem. Zasto? Jednostavno ne verujem!
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
glupost je vjerovati u to... možda pobožni i vernici vjeruju, ali nauka je ipak iznad svega, stoga je moj odgovor - NE, ne vjerujem.
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
^^^ zasto glupost Mayo?
Nisam jos procitao da je nauka dokazala da raj i pakao ne postoje...
Milijarde ljudi veruju u postojanje zivota posle smrti ... u raj i pakao... cini li ih to budalama?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | Citat: | cini li ih to budalama? |
da, nažalost.
ja ne vjerujem u Boga i tako to, s' toga ne vjerujem ni u život poslje smrti...  |
Nema potrebe da se vređamo.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Citat: | Nema potrebe da se vređamo. |
pitao je... nije mi namjera da vređam nikoga...
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Nečije verovanje ili neverovanje, ovakav ili onakav stav, ovo ili ono mišljenje ne čini nikoga budalom ili NEbudalom.
Svakakva se pitanja ovde potežu, naročito, ovde u 'Filozofiji', svakakva se mišljenja iznose i treba jednako poštovati svačije Pa, makar se dijametralno suprotno razlikovalo od tvog
Elem, katkad mi se učini da iz dana u dan šetam iz pakla u raj i obratno. Da li me to čini vernikom ?
A verujem da naš duh nastavlja da živi. U drugima, u redovima naših pisanija, u našim delima.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |

|

|
|
Citat: | Svakakva se pitanja ovde potežu, naročito, ovde u 'Filozofiji', svakakva se mišljenja iznose i treba jednako poštovati svačije |
naravno, slažem se sa tobom
respect
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|