:: |
Autor |
Poruka |
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
joj moj dragi odlazi na put i nece ga biti jakoooooo dugo (oko 5 mjeseci) i poklon kojem bi se na rastanku najvise obradovala bi bila neka njegova majica u kojoj bi mogla da spavam i da me stalno podsjeca na njega. joj jesam se zaljubila, to nije zdravo
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
uglavnom sto mi god kupi meni se svidi.valjda imamo isti ukus.ako je neka posebna prilika i poklon je poseban.
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
najvise me obraduju plisane igracke
|
|
|
|
|
|
vanjam88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 51
|
|
Pilsane igrackice, cokoladice (mooje omiljene `Zivotinjsko carstvo`), kupio mi je i carapice
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
e ne pogadja !ali poklonu se u zube ne gleda tako da mi je drago sta god da mi kupi
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
*djevojcica* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 24 Mesto: Podgorica
|
|
Zadnje sto mi je kupio,je parfem i swarovski mendjuse,,,
Uvijek mi kupuje skupocjene poklone,,,nemojte da pomislite da sam neka sponzorusica ili sl,ono znamo se jako dugo,i komsija mi je sto je najgore,,,
I ja njemu kupujem;)))
On pamti sve datume,,,i ono desi se nakad,,,vozimo se i pricamo bzvz 30min.on odjedanput vadi poklon,,,neocekivano...uvijek me iznenadjuje.
|
_________________ Ja sam obican,Bozji batler,nisam ja losa los mi je karakter! |
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
u principu povodom necega.. al i to mi je ok.. i on uvijek pogodi kaj emni treba
a kaj da vam velim, preko 3 godine smo skupa, ako me on ne pozna onda ne znam tko me zna
|
_________________ "Više vrijedimo kad imamo žene kraj sebe, ne želimo biti nasilni jer, kad izgubimo žene, izgubili smo previše toga." |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
moj dragi me dovoljno poznaje i uvijek zna kupiti pravu stvar,imam mnogo poklona od njega,neznam kojeg bi posebno izdvojila,možda buket od 19 crvenih ruža u obliku srca za moj 19 rođendan
|
|
|
cvet87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Dec 2007 Poruke: 42 Mesto: apatin
|
|
jako volim zlato na to odlepim,plisane igracke,parfemi...
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Ne pogodi baš uvijek, zna i da omane, i to kada me želi obradovati nekom majicom, pa se vodi onim "samo da što više sija" a ja baš volim jednostavnije stvari, i on to zna-pa me čudi takav izbor Al' svejedno, drag mi je svaki poklon
Uglavnom, imam dosta poklona od njega, od plišanih igračkica, parfema, nakita...i svaki mi je poklon drag, jer me podsjeća na određeni period naše veze.
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
mm poslednje sto mi je kupio bese... velika cokolada samo za mene
inace,svi pokloni su mi dragi
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja nisam bas u fazonu da volim kad mi decko kupuje, tako da su svi njegovi darovi recimo njegove majce, diplome, medalje, pokoji prsten i narukvica i brojanice
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|