:: |
Autor |
Poruka |
nikita123n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!
|
|
jao mrzim takve primitivne tipove....koji nemaju ni grama kulture ni postovanja....GADE MI SE! obicno ne obracam na takve tipove...jer ne zelim da se spustam na njihov nivo!
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
stvarno su dosadni misle da ce tako ispasti baje ali nisu ni prici tome...tad bi im nalupala samare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Nekada samo isqliram i brzo prodjem,nekad i ja odgovorim(samo ako je u pitanju neko mojih godina,onako polu-normalan:)),nekad se smijem,jednom sam jednog djeda koji me je tooooliko iznervirao gadjala kamenom ,ali promasih i onda me je ostavio na miru.
Bas zimus kad sam se vracala kuci oko ponoci(pjeske! sama!),neki decko iz auta dobaci: -Ej mala jel ti hladno da te ugrijem?- A ja njemu: -Jeste,samo sto ne vjerujem da mozes zadovoljiti moj oooogromni seksualni apetit!- i otisao je bez rijeci
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | samo se okrenem i pogledam ih sa visine i kazem koji prostaci i produzim dalje |
Slazem se i potpisujem!!!
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
vrlo je smesan nacin na koji to radi vecina, deluju kao uspaljenici i trudim se da prodjem bez komentara...mada, jednom me je jedan toliko iznervirao (nije mu bio prvi put da se tako izbacuje,a narocito kad su mu tu drugovi), da sam prisla njihovom stolu i pitala ga "Izvini, nesto si hteo?"...eh, kad se setim kako me je pogledao blago telecim i sirom otvorenih usta, jer verovatno to nije ocekivao, a onda je poceo da trokira na sta su njegovi drugovi poceli da se smeskaju dok nisu prasnuli u smeh...rekla sam mu "Izvini, mora da mi se ucinilo", okrenula se i nastavila s drugaricama...od tada mu ni glas nisam cula i uvek okrece glavu na drugu stranu kad prolazimo jedno pored drugog u gradu...
nisam za to da im se vraca, ali sto je mnogo, mnogo je...
|
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
ne znam dali ste primetile kako je retko da muskarac sam dobacuje
oni to rade samo kad su u "coporu",kad se imaju pred kime duvati se :
slabicka posla...
ni svesni nisu koliko su glupi i vulgarni sa tim dobacivanjem.
meni licno je jos mrze buljenje:
ono,kad nas gledaju kao komad mesa u izlogu
necu citirati sta im kazem u takvim situacijama (zabranjeno
pravilnikom) ...
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ma ja se na to uopce ne obazirem, to su za mene primitivci
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Takvi komentari su skroooz jadni i samo dokazuju da takve osobe nemaju ni malo kulture...
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ne obraćam pažnju,
nekad uzvratim onak bezobrazno ako je i on.
nekim curama to prija, ako je baš lijep kompliment ..ali meni to nije ništ posebno.
ljepše je kad mi u oči kaže nešto.
|
|
|
|
|
|
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
meni to u vecini sluchajeva laska, ali kad to predje granicu i postane vulgarno svashta ti pada na pamet da uradish!
KICK SOME AZZZZZZZZZZZZZ
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma na to ne obracam paznju,to je toliko prosto da nemam reci
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Tina69 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 24 Mesto: tu i tamo, vise svuda
|
|
Ma takve osobe koje dobacuju su prave isfolirane funjare, mrzim kad cujem da neko zamnom dahce, to su slabici! A i devojke koje se primaju na to nisu nista bolje!
|
_________________ Ni na nebu ni na zemlji! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|