www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Po cemu cete pamtiti ovu godinu?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 9:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bilo je svega u ovoj godini. otac mi se jako razbolio, po 3 njegove operacije. dobio odličan posao. a najviše ču da je pamtim po tome, jer sam postao ljubav mojoj Vili, jer me voli, a brate i ja nju. još nije kraj godine skroz, ima još ljepša stvar da se desi Wink

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 9:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

osim onog što sam ranije naveo... moram dodati... zbog jednog novog poznanstva, zbog jedne osobe koja se pojavila u mom životu Very Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaposlila sam se, zagrlila moju sekicu najdražu, postala mod na Domacem.de Mr. Green i upoznala loode i drage ljude (to podrazumeva i žene Very Happy ), postala tetka,... Laughing Auuuu, dok nisam stavila na papir, nisam ni bila svesna šta mi se sve izdogađalooo Very Happy A ima još vremena do kraja godine...možda me još što-šta strefi Mr. Green

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pamticu je po najgorem mogucem uspehu u srednjioj skoli - vrlo dobar. Crying or Very sad

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

jovanicar
*mala_garava*
*mala_garava*

Datum registracije: 02 Jul 2006
Mesto: Bijeljina

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pamticu je po tome sto sam shvatila da duga veza nije za mene ovako mladu.... Sad

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pamtice je po tome sto mi je kosa do sada nikad nije bila ovako dugacka. Mr. Green

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kontra...
mama mi imala rak na grudima
(sada je ok)
prekinuo sa dragom

pro...
ljeto i odmor
evropsko prvenstvo
nova djevojka
novi stan

vladanmilosevic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 15 Nov 2006
Mesto: brežice

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja samo po lepim stvarima, mnogo lepih stvari za ovu godinu videćemo šta će biti u novoj.....

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je spisak stvari podugacak,....al najvise po letovanju s mojom dragom koju obozavam i s kojom bi isao i na kraj sveta,....

....tvoj i u dobru i u zlu....

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 1:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovu godinu cu pamtiti po tome sto je moj muzic odsluzio vojni rok Laughing
juuuuupiiii

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 5:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na zalost po mnogobrojnim smrtnim slucajevima,jedva cekam da se zavrsi ova godina...

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 57

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po tome kako su me 2 osobe drage jako jako povredile i izneverile ,po gubitku moje nane,po jednom zivotnom iskustvu vise i sto mi je do beskraja dokazao muz da je uvek uz mene ma sta da se desi spoznaja vrednosti

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Po cemu cete pamtiti ovu godinu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon