:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Citat: | nesto kad mu zamerim on cuti i da ja prva ne progovorim u satnju bi bio cutati danima. |
Ovo mi bas poznato al ne da ne pricamo, pricamo al se sudaramo na vratima.
Eh kad pocnu zamerke samo cuti nikako da ogovara, u po jednu mozda je i bolje da se ne bi poubijali al ponekad bolje je i kad se komunicira valjda ce se nesto resiti na kraju.
Ne podnosim pametovanje a cutanje i odlaganje razgovora me ubija
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
kod bivsih sam mrzela:
npr.Nikola-u diskoteci se ljubi sa mnom na jednom spratu i hrani me i mazi me i pazi me,i onda me ostavi da ga cekam tu i posle pet minuta se vraca sa ustima crvenim od karmina(a ja sam kao i uvek,jedva imala nesto na ustima,a to je bio Labello classic)
zatim Ognjen-neoprezno je lagao i sputavao cinjenicu da nije takav
a ovi ostali...manje vise-isto.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Nervira me to što, kad god se posvađamo, UVIJEK sebe krivi i ponavlja: "Valjda nisam zaslužio biti sretan..."... Što nikako nije istina... I naravno, to me užasno razbjesni... Živcira me i što pošalje 50 poruka, stalno me zove, lalala... Kad se naljutim na njega... Ali već sam mu rekla da mi sve to smeta i obećao je da će nešto promijeniti u vezi s tim...
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Šta me živcira?
Hm, pa u zadnje vrijeme nekako najviše ne volim što ne očisti kupaonicu kad se okupa. Tuš mislim. Ostane sve puno dlakica, i kad se brije ne očisti također, nego ostavi tako, a kad meni dođu gosti pa vide to - sramota ..
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
to sto nekad radi tacno ono sto sam rekla da ne radi
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nema puno mušica na koje već nisam vremenom navikla, upoznala sam za ovo dugo vremena i dobre i tamne strane njegove ličnosti, ali postoji jedna sa kojom se jako teško mirim i koju se trudim ignorisati, to je njegov gnjev, trenutak u kom ne postoji ništa osim toga i koji je vrlo mučan tog momenta. U početku je bilo vrlo gadno, jer sam osoba koja i dalje tjera po svome do trenutka same eksplozije, pa ako treba neka i odletim, teško se zaustavljam. Vremenom sam shvatila da je taj njegov gnjev kratak i prolazan i da je najbolje da prešutim i pokušam da shvatim. Nisam laka osoba ni ja, prema tome, prihvati ili ostavi. Ono što prihvatiš, s tim nauči živjeti u miru.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|