:: |
Autor |
Poruka |
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
i meni je radio to namjerno,samo što sam kasno shvatila....nisam više s njim iako znam da me nije zaboravio kao ni ja njega....samo to kad bi mi još jedan radio odma bi ga ostavila,odma...
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
ne bi to trpila....
|
|
|
kolly Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 69
|
|
to je ponizavajuce, barem za mene, istog trenutka bi prestao da mi bude momak
|
|
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Pa kad bi slinio na drugim curama,ostavila bih ga.Nema onda sta raditi sa mnom.Rekla bih mu da ide tim curama,meni takav ne treba.
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Musko ko musko, ja sam mom davno rekla da kad je samnom zanemari ostale djevojke, a ne daj boze da slini jezik bih mu zakucala za patos!
Za takve stvari ima drugove da ih zajedno komentarisu, pa sta milite kako bi se oni sjecali kad bi mi komentarisali i slinili po drugim muskarcima pred njim.
Jednom sam bivseg momka pitala (kad je pogledao neku djevojku) da li bi je .... i nije se bas odusevio pitanjem a ni ostatak veceri nije bio sjajan
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
meni bih smetalo...i da to meni kaze nebi sanjim ostala posto ako me zapravo volis volices me kakva jesam
|
|
|
|
|
|
azra basic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Jun 2006 Poruke: 44 Mesto: Zenica
|
|
nemam ni ja takvih problema,ali da se nesto tako desi ,slinio bi on u grobu
|
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
To mi ne bi toliko smetalo!Sto bi se opterecivala sa tim kad znam da ne moze u stvarnosti biti sa takvim devojkama. Naravno sve dok ne predje na stvaran svet. Kada bi zabalavio za nekom prolaznicom ne bi mi bilo tad svejedno. Odrubila bi mu sve po spisku
|
|
|
|
|
|
mima85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60
|
|
Pa ok mi je da se decko okrene za nekom dobrom curom,sta fali,pa i ja 500 puta prokomentarisem kako je neka cura zgodna,al da slini bas za svakom,e to je vec...
|
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Sva sreca moj decko to ne radi, a ja to ne bih mogla ni tolerirati i da radi bas mi je to uzasno uzasno grozno. U granicama normale ok, ali bas tako nikako
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Ako bi mi to nekada uradio,okretao se za nekom curom,balio za njom,ja bih je takodje komentarisala i rekla da je dobar komad i da bi je i ja rado `uvatila`.Takav komentar bi ga obicno ostavio bez rijeci,pa ubuduce i ne bio to radio pred mnom.
Naravno,nijesam lezbejka i necu nikad biti.
Ili bi se i ja doooobro okrenula za nekim deckom i doooobro ga prokomentarisala( i sta bih ja sve radila sa njim), da bi se od toga njemu digla kosa na glavi kakvu curu ima kraj sebe
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ma, on joj to i kaze jer oseca da je ona neko od koga ne mora nista kriti....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|