:: |
Autor |
Poruka |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Naravno mali grad,navikao sam ziviti u njemu.Ne bih mogao ici tranvajima,cekati u redovima po pola sata...
A i u ostalom,sta nije lijep
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Ni previše mali ni previše veliki..Veliki grad mi se ne sviđa jer je prevelika gužva,dok dođeš na drugi kraj grada treba ti 2 sata kao npr BG . Dok isuviše mali gradovi.. Oni su skoro kao selo,kao moj ZR.. Tako da glasam za neki osrednji..A selo nikako..
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
veci ipak
navikla sam na guzvu, trku i frku
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Naravno Veći... Najveći...
Ljudi koji nisu uzašli iz svog sela i nisu videli svet... bolje uopšte da ne pišu u ovoj temi
Kad budem mator... tek onda ću izabrati neko malo mesto na ostrovu i svaki dan ležati na plaž piti neko pićei dok ne odem daleko daleko daleko...
|
|
 |
Zeljkott Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Apr 2009 Poruke: 7

|
|
Mali grad je ljepši za život,svi te poznaju i sve ti je na dohvat ruke.
|
|
|
|
|
 |
sHeeZy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama

|
|
manji grad... mada ja hocu u Visegrad
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Veliki grad.. Vise ljudi, vise izbora, vise guzve - vise zivota
A ja volim zivot uuuh
|
|
|
|
 |
ribar1234 Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Avg 2009 Poruke: 24 Mesto: Ravna Semberija,Srbija i pokrajina Hesen...

|
|
Po meni manji grad,a selo za vikend pticice cvrkucu,potok zubori,cvece,cist vazduh itd...
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ako moram da biram izmedju velikog i malog grada onda bi to bio veliki, a izmedju sela i grada to bi bilo selo naravno.
Nema nista lepse kad covek ima svoju kucicu.
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Odrasla sam na selu (900 stanovnika), moja kuća nije na glavnoj cesti tako da beskrajno uživam u tišini i prirodi koja me okružuje, opušta um i tijelo, ali mladoj je duši poput mene potrebno više zabavnog sadržaja... Jesen i zima su posebno depresivne, monotone... Suprotno od toga, život u velegradu, svakodnevno sivilo cesta i zgrada, buka, gužva na svakom koraku, pojedinac utopljen u masi... Ni to nije život za mene... Odabrala bih mali gradić, idealan za mene je Đakovo... Gradić u srcu Slavonije, s 20-ak tisuća stanovnika... Tamo se stalno nešto događa, divan je, zelenilo gdje god se okreneš, nema gužve, nudi mnogo zanimljivih mjesta za opuštanje, zabavu... Nešto savršeno...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|