:: |
Autor |
Poruka |
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
e pa verovali ili ne,ali ova devojka je nevina i u svojoj 26 godini!! Izjavila je da je suvise religiozna i konzervativna po pitanju sexa pre braka i da je on uopste ne interesuje...i iskreno meni je to super
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23) |
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
a mozda ne ceka princa nego jednostavno nije nikad imala momka...ja znam devojku 83.god zavrsila fakultet,zaposlila se i nikada nije imala momka,nikada se nije ni poljubila s nekim i mislim da to cak nije ni zdravo.prava streberka,a sad trazi nekog maltene za udaju,sad bi savrsenog umesto da se zezala kad je imala 15,16 kad joj nije bilo bitno sve sto je bitno kod osobe kad s njom zelis da provedes ostatak zivota.
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
mislim da to nije normalno
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
samo_san je napisao/la sledeće: | e pa verovali ili ne,ali ova devojka je nevina i u svojoj 26 godini!! Izjavila je da je suvise religiozna i konzervativna po pitanju sexa pre braka i da je on uopste ne interesuje...i iskreno meni je to super |
i britni spirs je to bila kao,a sad svi znamo da nije jer je i sama na karaju priznala...heheheheh...nije valjda da vjerujes novinama i rjecima slavnih kada izgradjuju svoju karijeru???
i zar je ta prva slika odraz religiozne djevojke?hahahahaha.....
|
|
|
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
Da,verujem joj
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23) |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
to nije normalno... Ja sam se zezala kada je za to bilo vrime, nevinost izgubila sa 15 godina i sa tim momkom sam jos uvijek, hoce da me ozeni... Ali tko bi mogao cekat 24 godine pa da tek onda pocne zivjeti i uzivati u onome sto nam ljubav donosi?
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Breee,ja više i ne znam šta je više normalno,a šta nenormalno.Tako da ne mogu da dam neki ''pametan'' komentar.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
Vidi, svi mi mozemo reci da smo nevini a sad da li je to istina, to je druga prica. U svakom slucaj to bi trebalo provjeriti. A moze biti i da jest, a ako je tako kako izgleda i to je pitanje koje ne treba odbaciti. Uglavnom nek ode na neku festu i to ce se rijesiti......
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
komina je napisao/la sledeće: | Vidi, svi mi mozemo reci da smo nevini a sad da li je to istina, to je druga prica. U svakom slucaj to bi trebalo provjeriti. A moze biti i da jest, a ako je tako kako izgleda i to je pitanje koje ne treba odbaciti. Uglavnom nek ode na neku festu i to ce se rijesiti...... |
Pa doduše,kod muškaraca i ne može da se dokaže nevinost.Kod žena je to ''vidljivo''.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Ja takve ribe ne volim niti mi trebaju u mom zivotu
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
to je protracena mladosT
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|