:: |
Autor |
Poruka |
gary Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: Apatin

|
|
mladje do 6 god starije do 5 god
|
_________________ Gary |
|
|
|
 |
Jale21 Mister Domaći.de 2007

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

|
|
Mladje 5, starije 9 (bio)
Sad sam video sa kojom bi BIO... to stavrno neznam... Sve zavisi kako i sta...
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
 |
dekiistankovic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Dec 2007 Poruke: 4 Mesto: putnik bez cilja

|
|
ja sam 90,najstarija riba mi je bila 86,ali bi bio sa ribom i 15 godina starijom,naravno mora da bude dobra za svoje godine.A mladje pa sta znam za sad do 3 godine mladje,jbg njih mozes samo da setas za ruku,ali mozda i nesto vise........
|
_________________ nemojte da budete kao jugo da moze svako da vas ima,budite kao ferari da drugi cekaju na vas |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
79' godište, ne igra mi ulogi, al ajde recimo +/- 4 godine
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Otkud znam nisam nesto razmisljao puno o tome al ae da kazemo -3 / +6
|
|
|
|
|
 |
RimSo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 1 Mesto: Gracanica

|
|
hehe..
ja sam `88 a bio sam s 4 godine mladji curicama..i samo s jednom starijom bila je isto god. kao i ja samo razlika je bila par meseci..a pase mi ono oko `89 i `90 god..
|
|
|
|
|
 |
cicmilos Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30

|
|
padonja granica jedno 3 god mladja ne vise.... a gornja najvise 1-2god
|
|
|
|
|
 |
trriper Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...

|
|
Ja mislim da to sve zavisi od devojke, koliko je zrela za svoje godine iakva je u sustini...
'88 sam godiste i bio sam i sa devojkom '91 i sa devojkom '85 (i jos neka godista izmedju). Oba puta je bilo dobro. Za sad ne bih isao ispod '91 godista, a za starije ne znam. Kao sto sam vec rekao sve zavisi kakva je i da li mi odgovara...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|