www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko volite prirodu???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~
::  
Autor Poruka
pera3
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 09 Jun 2007
Mesto: Bg.Sindikat

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 24, 2007 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja obozavam prirodu i stvarno mi je zao sto ljudi malo brinu o njoj.
Mrzim kad se ubijaju zivotinje, ali bi stvarno istrjebila skroz jednu vrstu - zmije, one nicemu ne sluze a tako su ljigave... Mad

komina
Upozorenja: 4 od 3
Upozorenja: 4 od 3

Godine: 115

Datum registracije: 04 Maj 2007
Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 24, 2007 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pera3
Citat:
ali bi stvarno istrjebila skroz jednu vrstu - zmije, one nicemu ne sluze a tako su ljigave..

slazem se da su ljigave i opasne, ali mislim da sve sto postoji u prirodi ima svoje znacenje i neku korist, bez obzira svidjalo se to nama ili ne.

Citat:
Ja obozavam prirodu i stvarno mi je zao sto ljudi malo brinu o njoj.

potpisujem...... Razz

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 04, 2007 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim prirodu i boravak u njoj

tako se najbolje opustim i zaboravim na sve oko sebe

" I know the way to fuck them all...."

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 27, 2007 3:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim jako prirodu.Trudim se da ne bacam djubre gde stignem,ustvari to uopšte ne radim.Grozim se pljuvanja ujutru na autobuskoj stanici.Smatram da smo prljav grad.Krenulo je malo po pitanju sređivanja,ali tek je počelo,a posla ima na pretek.Šta god mogu da počistim,ja to uradim,ne prođem zatvorenih očiju.
Lepa je priroda u kraju gde živim.Ima dosta dečice.Male.Koja treba da imaju primere i da se uče životu.Posmatram neke od majki-deca popiju sokiće i pojedu smoki,baci smeće tu,baš tu pored gde se njeno dete igra;druga presvuče detetu pelenicu i dobro je ne upakuje za smeće i ako se desi da napušteni pas to razvuče,odmah je rešenje-ubiti pse.Da li taj pas jede smoki i pije sok na slamku,ili pak koristi pelene?Po mom mišljenju to je više nego strašno-svaki dan su tu sa decom,a da bi sutra bilo čisto potrebno je samo da svo đubre stave u kesu i bace je kada krenu kući.Od koga deca da nam uče?

DimitrijeR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 9:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako smo krenuli, jednom će sva priroda oko nas da nestane Sad

Sada ne liči ni na šta. Mogu da zamislim za recimo 100 god kao će da bude.

Inače obožavam prirodu Smile

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 21, 2008 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo volim prirodu,kada imam vremena stalno provodim vreme negde na izletu Razz

bilo vezano za tu osobu ...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~ -> Koliko volite prirodu??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon