:: |
Autor |
Poruka |
pera3 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2007 Poruke: 1303 Mesto: Bg.Sindikat
|
|
Ja obozavam prirodu i stvarno mi je zao sto ljudi malo brinu o njoj.
Mrzim kad se ubijaju zivotinje, ali bi stvarno istrjebila skroz jednu vrstu - zmije, one nicemu ne sluze a tako su ljigave...
|
_________________ Od sranja se ne bezi i sve sto imas resi ako ne mozes sam, ako nije tvoj dan s nekim se povezi...... always with you...BS |
|
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
pera3 Citat: | ali bi stvarno istrjebila skroz jednu vrstu - zmije, one nicemu ne sluze a tako su ljigave.. |
slazem se da su ljigave i opasne, ali mislim da sve sto postoji u prirodi ima svoje znacenje i neku korist, bez obzira svidjalo se to nama ili ne.
Citat: | Ja obozavam prirodu i stvarno mi je zao sto ljudi malo brinu o njoj. |
potpisujem......
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
volim prirodu i boravak u njoj
tako se najbolje opustim i zaboravim na sve oko sebe
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Volim jako prirodu.Trudim se da ne bacam djubre gde stignem,ustvari to uopšte ne radim.Grozim se pljuvanja ujutru na autobuskoj stanici.Smatram da smo prljav grad.Krenulo je malo po pitanju sređivanja,ali tek je počelo,a posla ima na pretek.Šta god mogu da počistim,ja to uradim,ne prođem zatvorenih očiju.
Lepa je priroda u kraju gde živim.Ima dosta dečice.Male.Koja treba da imaju primere i da se uče životu.Posmatram neke od majki-deca popiju sokiće i pojedu smoki,baci smeće tu,baš tu pored gde se njeno dete igra;druga presvuče detetu pelenicu i dobro je ne upakuje za smeće i ako se desi da napušteni pas to razvuče,odmah je rešenje-ubiti pse.Da li taj pas jede smoki i pije sok na slamku,ili pak koristi pelene?Po mom mišljenju to je više nego strašno-svaki dan su tu sa decom,a da bi sutra bilo čisto potrebno je samo da svo đubre stave u kesu i bace je kada krenu kući.Od koga deca da nam uče?
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76
|
|
Kako smo krenuli, jednom će sva priroda oko nas da nestane
Sada ne liči ni na šta. Mogu da zamislim za recimo 100 god kao će da bude.
Inače obožavam prirodu
|
_________________ Of course you're not shy
You don't have to deny love
Hold me, thrill me, kiss me, kill me |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
mnogo volim prirodu,kada imam vremena stalno provodim vreme negde na izletu
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|