:: |
Autor |
Poruka |
Anja_kg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 57 Mesto: K*r*a*g*u*j*e*v*a*c

|
|
Najbolji-Britney,Shakira,Beyonce,Dido,Keyshia Cole,Nicole,Alicia Keys,Justin Timberlake,Timbaland,Enrique Iglesias ...
Najgori-Paris Hilton,Tokio Hotel,Marlyn Manson, ... a isto tako u najgore svrstavam rokere i metalce pošto tu vrstu muzike ne slušam.
|
_________________ VOLI JER HRABRI VOLE,
A KUKAVICE ČEKAJU DA BUDU VOLJENE!!! |
|
|
|
 |
SPAMI Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Jul 2007 Poruke: 21 Mesto: beograd

|
|
Najbolji:
1.Avril Lavigne
2.Kelly Klarkson
3.Him
Najgori:
1.Shakira
2.50 cent
|
|
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Najbolji:
Anastacia
Kelly Clarkson
Najgori:
Nelly Furtado
Britney Spears
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Najbolji:
Robbie Williams
Shakira
Anastacia
Najgori:
Britney Spears
Avril Lavigne
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
Najbolja :Amy Winehouse
Najgora: Shakira
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ne mogu da podnesem Jastina i ne volim Leonu Lewis.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
bas najbolji po meni je Leni Kravic..
a sad mogu da nabrojim osobe cije su pesme popularne i volim da ih cujem ali da nisu najbolje...sta znaci najbolje..muzicki ukus treba siriti...i cast onome ko ne moze ni da napise ceo spisak toga sto slusa..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
maww Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Jun 2008 Poruke: 26

|
|
Najbolji-Britney Spears,Madonna,Beyonce,Justin
Najgori-Eminem,Janet J,Christina A,Shakira,Miley C,Rihanna,Enriqe-ne podnosim ih a i Avril me skoz nervira sa ovim posljednim albumom je bas usrala,nista gore odavno nije bilo
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Naj Pjevač - kao vokalista isključivo - Andrea Bocelli
Naj-iritantnija, pa onda i naj-bljak: Amy Winehouse (nju ne mogu smislit)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Dada_x3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Feb 2009 Poruke: 7

|
|
Najbolja strana pevačica mi je definitivno največa grčka zvezda ili kako je grci zovu The greek godness ili grčka Madonna - Anna Vissi!!!! mnogi je uspoređuju sa Celine Dion zbog njenog nezamenjivog glasa jer ima glas samo takav!! žena je prediivnnaa,prelleeppaa sa najboljim glasom na svetu i sa najboljim pesmama za ludovanje i tugovanje!!! ima najbolju energiju koju sam ja ikada vidla i na njenim koncertima nema nikoga da bi sedeo ili stajao pri miru!! ili plaču ili luduju ili plešu a svi pevaju i vrište iz sveg glasa!! stvarno je zvezda u pravom smislu! ima karieru od 30 godina( stvarno uspešnu,nemaš šta) i nije to ni čudno da toliko traje kad ima neprokosni talent i najbolje pesme koja je svaka treća hit! a u svemu tome ona je predivna osoba i nimalo arogantna i razmažena ili bilo šta kao druge svetske dive.. i to mi se najviše sivdja kod nje - da je uprkos tome da je največa grčka zvezda ikada, ostala normalna znači ljudi, žena je extra u svakom pogledu!! a da, možda neko ko ne zna ko je, možda se seti one prelepe boginje u crno - beli kreaciji na Evroviziji 2006 godine koja je sa svim svojim glasom i srcem odpevala prelepu pesmu Everything i ostavila sve prisutne i one pred malim ekranima brez daha...
e to što se tiče Anne...a poleg nje su mi naj strane pevačice još: Britney,Thalia,J.Lo,Avril Lavigne,Lindsay Lohan,Kaiti Garbi,Elli Kokinou,Helena Paparizou i još i još... a od pevača su mi naj: David Bisbal,Bryan Adams,Enrique Iglesias,Justin Timberlake,Sakis Rouvas,Antonis Remos,M.Hatzigianis... a ne podnosim Paris Hilton,Amy Winehouse(zbog nje same ne zbog pesama),Madonne(nije baš da je ne podnosim ali mi nekad stvarno ide na živce),Despine Vandi(ima dobre pesme ali peva mi užasno i ide mi na živce jer stalno pokušava da kopira Annu Vissi, što ide več i njenim fanovima na živce jer se zna ko je Anna i da njoj nema ravne i kopiranje nje joj uopšte ne ide od ruke)...Marlyin Manson,Tokio Hotel...itd...ima jih mnogo ali ne mogu sad da se setim!!
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
- Madonna, Celine Dion, Kylie Minouge, Annie Lennox, Laura Pausini, Malina, Mariah Carey, Sting, Enrique Iglesias, Barry White, George Michael, Jon Secada, Nelly Furtado, Christina Aguilera,
Britney Spears, Beyonce, Paris Hilton, Eminem, Shakira, RIHANNA , Lindsay Lohan...
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Najbolji Cristina Aguilera , Celine Dion,Britney Spears,Leona Lewis,Shakira,Justin Timberlake,Akon,Enrique Iglesias,Kelly Clarckson,Fergie,...
Najgori Paris Hilton ,Marilyn Manson,50 cent,Tokio Hotel,..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|