:: |
Autor |
Poruka |
vendulja Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 237

|
|
Za mene je najljepsi grad Beograd iz vise razloga.Jedan je jer sam se u njemu rodila po drugi put, zatim grad ima sve sto je potrebno za odlican zivot, provod je fantastican i ima neku pozitvnu atmosferu , jednostavno zavolis ga kao da si tu rodjen.
|
|
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Beograd, stvarno ima sta da se vidi, Sarajevo, jer je zaista kako kazu "grad koji ima dusu", multikulturalan, a od primorskih Dubrovnik i moj Kotor, zbog kulturno-istorijskih vrijednosti.
|
|
|
|
|
 |
.::CipiRipi::. divlja macka

|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

|
|
prvo Sabac zato sto je moj rodni grad pa onda svi ostali....
|
|
 |
farzelin Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Sep 2007 Poruke: 11 Mesto: mostar

|
|
Najljepsi grad na svijetu ne samo u yugoslaviji je sarajevo.
razloga je milion ali bih istakao ljepotu grada,historiju grada,
najljepse djevojke i kao najvaznije sarajevska raja(drustvo).
kad god sam u sarajevu nesto posebno osjetim kao da je nesto
u zraku stvarno ne mogu vam to opisati a to nigdje drugo nisam
osjetio. A na drugom mjestu je moj mostar zato sto je lijep i zato
je moje rodno mjesto. Sto se tice ljudi u njima to vise nisu stara vremena,
ljudi su posatali pokvareniji i svako svakog hoce da prevari.
ljudi nisu kakvi su bili.
100% Bosanac 100% Hercegovac
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Odgovori od jedne reci su obrisani. Dakle, trazi se i obrazlozenje zasto je navedeni grad najlepsi!!!
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
iblis_ze Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Sep 2007 Poruke: 8 Mesto: ZENICA

|
|
meni je najljpsi zenica bio sam i u sarajevu,beogradu i zivio u zagrebu
al zenica je zenica tu sad zivim tu je najbolji provod
|
|
|
|
|
 |
veseliovcha Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Okt 2007 Poruke: 14 Mesto: beograd

|
|
beograd naravno jer je najveci i najzanimljiviji i kotor [stari grad] kao najsladji grad iako sigurno dosadan za ziveti tamo
|
|
|
|
|
 |
Dinke Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Avg 2007 Poruke: 58 Mesto: Sabac

|
|
Definitivno Beograd,ne samo zbog arhitekture vec i zbog samih provoda,rasporeda grada,meni se jako svidja
|
_________________ Prati svoje srce,ne slusaj nikog oko sebe....................................... |
|
|
|
 |
ann02 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 9019

|
|
Skoplje i Podgorica
Skoplje- zbog ljudi, zbog Stare čaršije, zbog Bit pazara, zbog Rabotničkog, zbog krsta...Četiri godine sam živela tu i nekad su samo uspomene dovoljne, pa da se vežeš za neko mesto i da ti postane najlepše na celom svetu.
Podgorica-i tu sam živela neko vreme i takođe volim ovaj grad zbog ljudi koji žive u njemu.Volim kako je jednostavan za snalaženje, nije pretrpan zgradama i u blizini ima jako puno mesta za obilaske.
PS.naravno da mi je najlepši moj Novi Sad, ali ne spada mi u ex-yu
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | Sarajevo - zato sto je prelepo, staro, i jednostavno ocarava
Novi Sad - zato sto je cist, podseca malo na Sarajevo... |
e ovo potpisujem, Sarajevo i Novi Sad su tako slicni, a opet tako razliciti, NS je cist i jako lep, puno zelenila...Sarajevo veliko, a puno ljudi, al ipak tako malo...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
Beograd, uvek i zauvek......
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
wizard50 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 68
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac

|
|
Dubrovnik !
Grad spomenik, svjetska baština, najpoznatiji grad bivše Jugoslavije u svijetu...
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|