:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Tražim ako netko ima Party Girl: Original Motion Picture Soundtrack(1995)
Track Listings:
1. Wolfgang Press ~ Mama Told Me Not To Come
2. Tom Tom Club ~ Beautiful
3. Dawn Penn ~ You Don't Love Me
4. Khaled ~ Les Ailes
5. Chanelle ~ I'll Keep Coming Back
6. Brooklyn Funk Essentials ~ Big Apple Boogaloo
7. Nation Of Abel ~ Anyone Could Happen To Me
8. Run DMC ~ Peter Piper
9. Basscut ~ To Be Loved
10. Mr. Fingers ~ Never Take Your Place
11. Deee-Lite ~ Music Selector Is The Soul Reflector
12. Ultra Nate ~ Party Girl (Turn Me Loose)
Osim te službene liste tražim i ove pjesme iz tog filma:
Dajae ~ U Got Me Up (Cajmere's Underground Goodie Mix)
Chantay Savage ~ If You Believe (E-Smoove Remix) - Chicago-style house anthem
Black Science Orchestra ~ New Jersey Deep
Nation Of Abel ~ Anyone Could Happen To Me
De La Cruz ~ Tonight (In My House)
Prvenstveno me zanimaju originalne verzije (tj. ove koje su navedene), ali ako netko ima i druge verzije može i to, samo da imam te pjesme, to mi je bitno.
I molim vas, ako netko ima, što hitnije jer za dan dva više neću imat internet na jedno mjesec dana, možda ga već i danas neću moć koristit.
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Saljem prvu i trecu sa spiska!
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Od mene stižu Khaled, Run DMC, Brooklyn Funk Essentials, Ultra Nate i Dajae
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Saljem i Black Science Orchestra - "New Jersey Deep", kao i De La Cruz - "Tonight (In My House)"!
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Hvala ljudi puno na brzim reakcijama
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Tražim točan popis pjesama sa Stojinih live albuma.Također me zanima kolko ih je uopće bilo, kojih godina su izdani?
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
poison je napisao/la sledeće: | trebam, ako netko ima Janin live album 2005 i omote za njene live albume, al oni nisu tolko bitni.
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Treba mi Miki Jevremović ~ Bagrem Više Ne Miriše.Nigdje ne mogu nać tu pjesmu, čak ni na dc++.Ima je jedino na youtubeu Ne znam... možda je ja znam pod krivim imenom
|
|
 |

|

|
|
Pretrazivah i gledah na sve strane, ali bez veceg uspeha... Naime, imam jednu verziju te pesme ali nisam ni sam siguran da li joj je to pravi naziv... Poslacu ti je, pa ako ti bude odgovarala, javi nam.
Pozdrav!
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Tražim, što prije moguće, da me netko uputi gdje da nađem diskografiju zlate petrović (ili barem one prve albume) a da je kolko tolko dobre kvalitet.Nešto sam našla al sve što po forumima kruži je prilično loše kvalitete, a ja zapela ako netko ima te ranije albume (83., 84. godina) a da su ok kvalitete molim da me usreći
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|