:: |
Autor |
Poruka |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ma ne, ozbiljno, imaces nekad nekog prijatelja, prijateljicu koja prica drugi jezik i pozeleces da im nesto kazes a da niko ne razume, a u svakom slucaju sto vise jezika znas to bolje
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |

|

|
|
Pa nije nepotreban nijedan jezik. Zamisli da radis u nekoj firmi i oni te prebace u Kinu da radis E tad je tebi super jer znas kineski
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Pa slazem se da bi, ali do tad imamo hrpu jeziku da naucimo, bolje i to nego da radimo nesto bespotrebno. Ja cu da ucim kineski
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Nije,niti moze biti gubljenje vremena,vec samo 1 veliki plus..pogotovo ako znas pored engleskog jos neki,je super..lakse mozes se sporazumevati sa ljudima sirom sveta,a i veci horizonti sto se tice zaposlenja..
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Odavno nisam bila na ovoj temi, a svakako da još jednom podvučem svoje riječi: nikako ne može biti traćenje vremena učenje jezika, pa eto ni ruskog, kako je smatrala osoba sa početka koja je i načela temu. Zašto ne znati i ruski? Ako neko ima sklonost ka tom jeziku, ako ga zanima, neka ga i savlada. Učenje jezika u školama nije i mjerilo znanja i poznavanja tog jezika kojeg nam nameću. Ne volim njemački, ne mogu niti sam u stanju izgovoriti jednu jedinu riječ i sve i da sam ga tad imala kao nastavni predmet, ne bih ga znala, niti mogla naučiti, ali bih morala, jer mi je nametnut. Nemamo svi istih sklonosti, riječ je samo o tome da svako ko ima priliku da savlada jezik jednog naroda, neka ga savlada. Ali u školama bi engleski trebao da bude obavezan, svakako.
Neko je pametan jednom rekao da čak i čovjek koji govori devet jezika, opsuje na svom kada se posječe.
Znači, učite jezike, ali svoj ne zaboravite. Ni svoje pismo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
carapica_8 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Apr 2011 Poruke: 22

|
|
Ruski je daleko od gubljenje vremena, isplati se ........debelo; rusko trziste se tek otvara tako prica samo onaj koji ne vidi priliku i situaciju na neki duzi period.
I ucenje jezika je uopste gubljenje vremena, ako ga ne koristis, i ako bar jednom ne odes u tu zemlju bilo koji jezik da je u pitanju
|
|
|
|
|
 |
klinka iz kraja *One_and_Only*

|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192

|
|
Gubljenje vremena je samo spavanje...i sve ono sto nema neku svrhu...cilj...metu....
sto se tice jezika...ja ih obozavam...to mi postaje hobi....
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Ne može biti gubljenje vremena,učenje jezika..Samo jedan veliki plus,što ih znaš više..
|
|
 |
eyesburn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Jan 2009 Poruke: 17 Mesto: Löhne, NRW

|
|
Stvarno, znati vise jezika je pravo blago. Obogacujes se i duhovno, a pored togamozes imati nebrajano koristi, sto za zaposlenje sto drugih... Meni bi naprimer bilo prelepo da otputujem kao turista u neku zemlju ciji jezik znam, nekako se prirodno osecas. . . Iz tog razloga (a i silom prilika sam u nemackoj ), pored engleskog koji dosta dobro znam, trenutno ucim nemacki, zatim cu i holandski jer su izuzetno slicni. Posle planiram spanski (jer znam neke osnove) norveski (zbog posla) i francuski (jer mi se svidja) eventualno italijanski Jes da zvuci preambiciozno, al' imam ja vremena
|
_________________ Gram srece je bolji od kilograma mudrosti! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|