:: |
Autor |
Poruka |
radomir76 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 13 Maj 2008 Poruke: 5 Mesto: Beograd
|
|
Prvo da razjasnimo nesto jedno je ne slusati tu vrstu muzike ali cega sam se ovde nacitao tipa ne znam ni jednu njenu pesmu to je takva glupost isto kao i reci ne znam da gledam u sat!Da pocnem,CELINE DION je najprodavaniji zenski izvodjac svih vremena sa preko 200 miliona CDova i nebrojano mnogo hitova kao sto su:The Power of love,Its all coming back to me now,To love you more,Im your angel with R.Kelly,A new day, I drove all night,Im alive,Because you loved me i naravno najpoznatija My heart will go on i posledji singl za koji je snimljen spot sa trenutno aktuelne svetske turneje koja obara sve rekorde posecenosti od Japana do Australije pa do Evrope gde se trenutno nalazi, Eyes on me!Glas na kojem bi joj i bogovi pozavideli ne uci se nego se radja jer da nije tako i ja bi naucio da pevam kao Pavaroti.Celine Dion je sve samo ne smor a u prilog tome govori i nedavno zavrseni petogodisnji spetakl u Caesars Palace,naime to je show koji je promenio istoriju Las Vegasa.Spektakl pod nazivom A New Day live in Las Vegas koji je kreirao svetski poznat Dragone ostavio je bez daha celu svetsku muzicku scenu to je show gde Celine za svaku pesmu od ukupno 18 ima drugaciju i binu i scenografiju od koje zastaje dah,to ne kazem samo ja vec svi koji su odgledali ovaj koncert gde Celine dolazi do izrazaja kao kompletan zabavljac da nije tako ne bi se izvodio 5 puta nedeljno od marta 2003 pa do decembra 2007 i to u gradu gde su najveci spektakli na svetu.I upravo u tako jakoj konkurenciji A New Day je 5 godina za redom bio proglasavan najboljim show u Las Vegasu.DVD sa ovog koncerta preti da postane najprodavaniji muzicki dvd ikada jer je sano za 4 meseca prodan u preko 2 miliona primeraka!Jedno je voleti ili ne voleti ali za takvu Superzvezdu reci da je smor i ne da nije lepa vec je prelepa morate biti 100% ludi!Toliko od mene a ja odo da je i slusam i gledam ponovo i ponovo jer sutra je ipak A New Day!
|
_________________ radomir76 |
|
|
|
|
|
|
|
Celine kakvu niste videli
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Celine Dion mi je sasvim OK,ali sigurno nije pevacica koju mozes da slusas non-stop.
Ono...nekad kad pozelis malo da se opustis...onda je dusu dala!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
|
SLIKE S NAJBOLJEG SPEKTAKLA NA SVETU!
|
|
|
|
|
|
|
|
celine
|
|
|
|
|
|
|
|
Celine
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nikad je nisam volela slušati niti ću..Mislim,Celine ima izuzetne glasovne kvalitete sve to stoji..ali meni se ne sviđaju njene pesme..
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
sto se mene tice .. pevacica je sasvim normalna i ima veoma lep glas barem po mom misljenju ..
njena pesma je napravila Titanik onim sto je i bio a to je super film
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
dejan.miric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 2 Mesto: Bronwich
|
|
ona je meni super ali sta ja znam savko ima svoje misljenje
|
_________________ i love football |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|