:: |
Autor |
Poruka |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
ne znam, danas sam imao prvi ispit i polozio ga jeeeeeeee
|
|
|
|
|
 |
kravalol Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jan 2007 Poruke: 25

|
|
iznerviram se
normalno
pomislim koliki sam kreten :/
stajaznam
|
|
|
|
|
 |
limun001 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 84

|
|
sasvim sam smiren i svejedno se napijem
|
|
|
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
Citat: | Kako podnosite taj trenutak kada padnete ispit a možda baš mislite da ste ga fantastično spremili? Zanima me kako se tad osećate? |
Do sad mi se desilo samo jednom i to mojom krivicom. Spremila sam, naucila, ali taj dan kad je bio ispit ustala sam na levu nogu i bila sva nikakva. Radilo se pismeno, i asistent je po prvi put u istoriji dao ponovljen rok, a ja nisam bila uopste "raspolozena" da pisem, pa sam nazvrljala par gluposti i naravno pala. Kako sam se osecala? Pa ja sam bila kriva i toga sam bila svesna - jednostavno nisam se osecala dobro tog dana i nije mi radio mozak. Visa sila, pa se nisam mnogo uzbudjivala.
Citat: | A zanima me takođe da li ste onda taj ispit koji ste pali, spremili dobro sledeći put i položili ili ste ga opet pali? I zašto? |
E sledeci put sam ga polozila Ali nisam ga spremala dalje od onog sto sam za prethodni rok, iako je ovaj bio mnogo tezi, ali moj mozak je bio ukljucen taj dan.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
naljutim se i spremim ga još bolje ;o)))
|
|
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
u pocetku sam se strasno smarao kad padnem ali se vremenom covek navikne(posle 100-og puta)
|
|
|
|
|
 |
acikap Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2006 Poruke: 14

|
|
Uglavnom se smejem dok mi vest o padanju ispita ne dodje do malog mozga, a onda ne znam za sebe...
|
|
|
|
|
 |
dejmat Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Jan 2007 Poruke: 93 Mesto: Beograd

|
|
Treba da se popije koje pivce i da kazete sami sebi bice bolje drugi put i sve tako redom dok ne dodje drugi put
|
|
|
|
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Ma ko ce se i zbog toga nervirati???
A ako padnem ispit najcesce odem u shoping i kupim sebi nesto i svedno mi bude za ispit
Vise srece drugi put!
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Spremim još bolje od prošlog puta i slijedeći put položim. Ako se iznerviram previše lako mi može opasti motivacija. Tako da pogledam po gradivu gdje sam možda bila ,,kratka,, u riječima, što sam mogla bolje spremiti. I - idemo dalje.
|
Poslednja prepravka: Anđela datum Ned Jun 24, 2007 5:43 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
alex81 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 93

|
|
Nije prijatno...skupis snage za sledeci put...naucis i polozis...
|
|
|
|
|
 |
hamza23 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 25

|
|
Padao sam samo na dva predmeta koja su izuzetno teska,i nisam to shvatao kao neko extra razocarenje.Normalno je da covjeku bude krivo,ali sebi kazem da jednostavno nije jos dosao red na mene. Na jednom predmetu sam zaista ostecen sto se tice ocjene i to mi je nekako vise krivo nego kada padnem,znaci nepravda je ono sto me vise boli.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|