:: |
Autor |
Poruka |
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Retko se prejedem,a i kada se to desi to je uglavnom nekog testa (kiflice,krofne,mekike)
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Uh, kako nisam, ali to mi se prije dješavalo, sad baš rijetko, imam kontrolu valjda..
Tad se dješavalo da su mi ,,oči velike,, i sipam u tanjur svega i svačega i jedem brzo bez disanja - i eto ti prejedanja! I sve vrijeme mislim mogu , mogu pojest ću i na kraju jedva dišem...
Međutim, sad ne.
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Do pre 4 godine stalno,a onda sam smršao 25 kg.Sada ne.Pazim koliko jedem.Moram da pazim na kilažu.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
To mi se konstantno desava...
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Jesam, mnogo puta i naravno uvek mi je bilo lose
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
A jesam... Šta da radim, dešava se...Nekad se nemrem kontrolisati.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nekada jesam i to najcesce od pizze
sada retko kad, imam meru
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nekad mi se zna to desiti...a koji je lijek poslije toga..neznam..odmoriti i ne uzimati vise nista od hrane
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
uf,poslednji put kad sam se prejela,bilo je to pre jedno 6 godina.
Bila sam sa mamom u gradu i odjednom me je spopala neka glad,jela sam u Meku,uzasno puno,a po povratku do kuce,pojela pljeskavicu,ne znam gde mi je sve to stalo,secam se samo da je mama zvala tatu da dodje po nas jer nisam mogla da hodam.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
jasenka1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Apr 2009 Poruke: 24
|
|
ufff ja se skoro uvijek prejedem, nekako nemem granica a i zasto da se sparam kad mi se od tog nista ne prima..dapace negdje sam i izgubila 4 kile...
jel ih tko vidio??!
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Kako glupo pitanje. Često mi se to dogodi, iako, priznajem, u zadnje vrijeme rjeđe nego prije jer se psihički ne osjećam dobro kad se prejedem.
Velike oči, a ne da mi se odnijeti mačkama ono što ne mogu pojesti pa nekako sve uguram u sebe. I naravno, nakon toga -> pravac kauč ili krevet. Evo, i danas sam se prejela za ručak.
|
|
|
|
|
|
draganafan Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 392
|
|
Često se prejedem poslije ručka
|
_________________ Još te volim još nisam ničija,još je u meni ljubav ko eksplozija... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|