www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stallone u Hrvatskoj snima film o Titu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

honolulu dobar je tito sto je pobio preko 80 hiljada ljudi koji se nisu sa njim slagali dobar je tito sto nisi mogao raditi ako nisi clan zloglasnog kpj i mnogo toga jos hvala bogu da je sa njim zavrsilo a nama kako je moramo da se borimo[/quote]

kad je on "pobio" tolike ljude??
možda sam ja nešto u školi propustio a nisam smio..
ne znam za taj podatak

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na golom otoku rujni

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 11:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok, ok, ja nisam imao takav podatak - možda je istinit a možda i ne..
ja osobno ne vjerujem u njega , ali nemoj mi zamjerit zbog toga--
znam da je bio goli otok i da su tamo bili politički zatvorenici svih vrsta
ne ponovilo se više,
ali to je daleka prošlost , danas je 21 stoljeće i mene to osobno ne dira previše- bilo pa prošlo

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

honolulu je napisao/la sledeće:
pa dobar je tito bio jer da njega nije bilo nebi bilo ni rata a i ja se nikad u inostranstvu nebi nasao.
BiiiiP mu pas mater

Svaka čast, honolulu!
Ovo je najtačnija konstatacija do sada.
Tačno: da Broz nije potpalio vatru u Srbiji, pa Crnoj Gori, pa dalje... ne bi bilo ni gradjanskog rata u bivšoj Jugi, a što će se, nadam se, videti iz Rambovog filma.
Ukoliko, naravno, ne napišu i petu "istoriju" Drugog svetskog rata.
Sreća da još ima živih svedoka i živih sećanja...

Nego, kako oni statisti, partizani, okupljaju li se u NY?
Znam da u Čikagu ne bi mogli...

Wink

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ni mene ali rujni ako uvjek proslost budemo ostavljali pod tepih sve dotle ce nas ovo zlo uvjek desavati nazalost

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sekula_au je napisao/la sledeće:
ni mene ali rujni ako uvjek proslost budemo ostavljali pod tepih sve dotle ce nas ovo zlo uvjek desavati nazalost

pa što da radimo.. hoćemo li opet u rat??
meni je dosta - ja odustajem
meni ne treba ničje ognjište nek se ne dira moje i super sve za 5 kad si muško i voliš nogomet

Johhny_Azra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"...ušlagiran i agresivan, ja sam dušo predivan", daj rujni pusti Pipse, to su sve purgeri Wink ... ipak si ti izabrao od dva zla manje - ove bile što znaju "što triba s balunom radit" Very Happy...

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Johhny_Azra je napisao/la sledeće:
"...ušlagiran i agresivan, ja sam dušo predivan", daj rujni pusti Pipse, to su sve purgeri Wink ... ipak si ti izabrao od dva zla manje - ove bile što znaju "što triba s balunom radit" Very Happy...

jer znaj da volin ga ja jer on je prvak svita , jer znaj da volin ga ja ajduka iz splita

Oj Isuse na nebesu, daj pomozi bilom dresu, bilom dresu biloj boji o Isuse mi smo tvoji..

malo zezancije nije na odmet,,

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni ne treba ničje ognjište nek se ne dira moje i super sve za 5 kad si muško i voliš nogomet

pa ko kaze da ja zelim rat

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sekula_au je napisao/la sledeće:

pa ko kaze da ja zelim rat

pa super onda idemo na pivu,
aj kad zapjevaju veseli bosanci- tu se pije i peku se janci....
a je li ti si hercegovas ili bosanac??

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hercegovac rujni

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa lijepo brate moj po tuzi i mici, pa ja sam dalmatinac

ODNJELA ME BIJELA PTICA, NA KRILIMA U DALJINE U TU PUSTU AUSTRALIJU DALEKO OD DOMOVINE,
SKUPILI SE DOBRI LJUDI, PODIGLI SU ČAŠE MOMCI U AUSTRALSKOJ TIHOJ NOĆI PJEVALI SU HERCEGOVCI
HERCEGOVINO, HERCEGOVINO, NEK NIZ OBRAZ SUZE TEKU, NEKA PUKNE SRCE LUDO , HERCEGOVINO MOJA RODNA GRUDO

Ovo je za moga brat po muci,
za mo za sekulu i njegovo društvo ..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Stallone u Hrvatskoj snima film o Titu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon