:: |
Autor |
Poruka |
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
honolulu dobar je tito sto je pobio preko 80 hiljada ljudi koji se nisu sa njim slagali dobar je tito sto nisi mogao raditi ako nisi clan zloglasnog kpj i mnogo toga jos hvala bogu da je sa njim zavrsilo a nama kako je moramo da se borimo[/quote]
kad je on "pobio" tolike ljude??
možda sam ja nešto u školi propustio a nisam smio..
ne znam za taj podatak
|
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
ok, ok, ja nisam imao takav podatak - možda je istinit a možda i ne..
ja osobno ne vjerujem u njega , ali nemoj mi zamjerit zbog toga--
znam da je bio goli otok i da su tamo bili politički zatvorenici svih vrsta
ne ponovilo se više,
ali to je daleka prošlost , danas je 21 stoljeće i mene to osobno ne dira previše- bilo pa prošlo
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
honolulu je napisao/la sledeće: | pa dobar je tito bio jer da njega nije bilo nebi bilo ni rata a i ja se nikad u inostranstvu nebi nasao.
BiiiiP mu pas mater |
Svaka čast, honolulu!
Ovo je najtačnija konstatacija do sada.
Tačno: da Broz nije potpalio vatru u Srbiji, pa Crnoj Gori, pa dalje... ne bi bilo ni gradjanskog rata u bivšoj Jugi, a što će se, nadam se, videti iz Rambovog filma.
Ukoliko, naravno, ne napišu i petu "istoriju" Drugog svetskog rata.
Sreća da još ima živih svedoka i živih sećanja...
Nego, kako oni statisti, partizani, okupljaju li se u NY?
Znam da u Čikagu ne bi mogli...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
ni mene ali rujni ako uvjek proslost budemo ostavljali pod tepih sve dotle ce nas ovo zlo uvjek desavati nazalost
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
sekula_au je napisao/la sledeće: | ni mene ali rujni ako uvjek proslost budemo ostavljali pod tepih sve dotle ce nas ovo zlo uvjek desavati nazalost |
pa što da radimo.. hoćemo li opet u rat??
meni je dosta - ja odustajem
meni ne treba ničje ognjište nek se ne dira moje i super sve za 5 kad si muško i voliš nogomet
|
|
|
|
|
|
Johhny_Azra Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 33
|
|
"...ušlagiran i agresivan, ja sam dušo predivan", daj rujni pusti Pipse, to su sve purgeri ... ipak si ti izabrao od dva zla manje - ove bile što znaju "što triba s balunom radit" ...
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
Johhny_Azra je napisao/la sledeće: | "...ušlagiran i agresivan, ja sam dušo predivan", daj rujni pusti Pipse, to su sve purgeri ... ipak si ti izabrao od dva zla manje - ove bile što znaju "što triba s balunom radit" ... |
jer znaj da volin ga ja jer on je prvak svita , jer znaj da volin ga ja ajduka iz splita
Oj Isuse na nebesu, daj pomozi bilom dresu, bilom dresu biloj boji o Isuse mi smo tvoji..
malo zezancije nije na odmet,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pa što da radimo.. hoćemo li opet u rat??
meni ne treba ničje ognjište nek se ne dira moje i super sve za 5 kad si muško i voliš nogomet
pa ko kaze da ja zelim rat
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
sekula_au je napisao/la sledeće: | pa što da radimo.. hoćemo li opet u rat??
pa ko kaze da ja zelim rat |
pa super onda idemo na pivu,
aj kad zapjevaju veseli bosanci- tu se pije i peku se janci....
a je li ti si hercegovas ili bosanac??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
pa lijepo brate moj po tuzi i mici, pa ja sam dalmatinac
ODNJELA ME BIJELA PTICA, NA KRILIMA U DALJINE U TU PUSTU AUSTRALIJU DALEKO OD DOMOVINE,
SKUPILI SE DOBRI LJUDI, PODIGLI SU ČAŠE MOMCI U AUSTRALSKOJ TIHOJ NOĆI PJEVALI SU HERCEGOVCI
HERCEGOVINO, HERCEGOVINO, NEK NIZ OBRAZ SUZE TEKU, NEKA PUKNE SRCE LUDO , HERCEGOVINO MOJA RODNA GRUDO
Ovo je za moga brat po muci,
za mo za sekulu i njegovo društvo ..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|