:: |
Sta bi vi izabrali kad bi imali para? |
Porsche Carrera GT |
|
31% |
[ 13 ] |
Ferrari Enzo |
|
9% |
[ 4 ] |
McLaren Mercedes SLR |
|
26% |
[ 11 ] |
Lamborghini Murcielago |
|
7% |
[ 3 ] |
Bugatti Veyron |
|
14% |
[ 6 ] |
Ford GT(40) |
|
7% |
[ 3 ] |
Saleen S7 |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 41 |
|
Autor |
Poruka |
sim02 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 6 Mesto: Belgrade

|
|
mislim da je ferrari moj izbor. Cak mislim i zvuk da ima lepsi od Carrer-e. Na nekoj emisiji sam cuo da prilikom kupovine Ferrari automobila imate mogucnost ubacivanja vrhunskih stereo uredjaja ali da vas mole da nestavite vec da uzivate u njegovom zvuku motora!!!
|
_________________ Lep,zgodan,neophodan |
|
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
Ferrari ima lepsi zvuk od Carrere????zvuci poput traktora...mada se nesto preterano ne razumem u kola al imala sam priliku vise puta uzivo i preko raznim emisija i snimaka da cujem kako zvuce...dakle traktor naspram apsolutnog savrsenstva!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
sim02 je napisao/la sledeće: | mislim da je ferrari moj izbor. Cak mislim i zvuk da ima lepsi od Carrer-e. Na nekoj emisiji sam cuo da prilikom kupovine Ferrari automobila imate mogucnost ubacivanja vrhunskih stereo uredjaja ali da vas mole da nestavite vec da uzivate u njegovom zvuku motora!!! |
Ma kakav zvuk ferarija ne moze ni da pridje porseovom a druga stvar enco je po meni polu nedovrsen auto nit ima normalan drzac za haubu (ima plasticnu motku) a nit su mu linije skladne i zavrsene pogotovo staklo na vratima + mu jos fali spojler na repu da bi lepo izgledo jedino sto mi se kod njeega stvarno svidja je prednji deo koji izgleda kao drumska formula al u globalu nemoze da pridje careri gt koja je i dizajnerski i mehanicki mnogo savrsenija a ne secam se ni da u kareri gt imaju audio sistemi a koliko znam enco nema opciju da se stave audio sistemi jer je oguljen do daske sto sa porseom nije slucaj vec zaa razliku od ferarija nema sppartansku vec u odnosu na ferari luksuznu unutrasnjost...
LaNa83 je napisao/la sledeće: | Ferrari ima lepsi zvuk od Carrere????zvuci poput traktora...mada se nesto preterano ne razumem u kola al imala sam priliku vise puta uzivo i preko raznim emisija i snimaka da cujem kako zvuce...dakle traktor naspram apsolutnog savrsenstva!!!!!!!!!!!!!!!!  |
gresis lana ferari je zvucao poput traktora a novi modeli im zvuce ko kad viljuskom struzes o lonac dok se slazem za porseov zvuk jednostavno je harmonija za usi....
|
|
|
|
|
 |
metrocop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Maj 2006 Poruke: 49

|
|
MIslim da je porsche carrera gt najbolja od sviih ponudjenih....sto dokazije i njena cena koja ide i do 1 milion.....
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
odlican snimak samo je zvuk malo losiji jer vise se cuje vetar nazalost nego sama carera
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
ipak mi je drazi ferrari enzo.......
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
27da03 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 69

|
|
od ovih ponudjenih odabrtala bih porsche carrera gt, a inace koje me auto privlaci za zene i gradsku voznju je newbeatle( buba)
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Sta bi ste vi od ovde navedenog kupili kad bi imali para?
Ja bi kupio Porsche carrer-u GT |
McLaren-a, sigurno... Moćan bato, moćan... :sareniauto:
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Pa nista od navedenog nije po mojoj zelji , ipak da ne ispadnem skot najblize onom sto volim je Porshe Carrera GT.
Licno obozavam i mislim da bih ubila za Porshe Gemballu GTR 750 EVO.
Da li znate koji je to zmaj od auta, uhhhhhh
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | Sta bi ste vi od ovde navedenog kupili kad bi imali para?
Ja bi kupio Porsche carrer-u GT |
McLaren-a, sigurno... Moćan bato, moćan... :sareniauto: |
Kao sto vidis i sama meklarena nema...Ima samo meklaren mercedes slr al on je radjen u potpunosti u meklarenu a samo nosi ime mercedes.Ako cemo sve pod imeno meklaren ehh ko ga ne bi hteo....uzo bi ga oda mada bi kad bi imo para uz
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | Pa nista od navedenog nije po mojoj zelji , ipak da ne ispadnem skot najblize onom sto volim je Porshe Carrera GT.
Licno obozavam i mislim da bih ubila za Porshe Gemballu GTR 750 EVO.
Da li znate koji je to zmaj od auta, uhhhhhh | de da ne znam,uradjen na osnovi carrere 911(996),Mocan auto mocan...
|
|
 |
medovuk Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243

|
|
|
|
 |
|