:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Ma ponasao se glupo, cimao me u pola noci na fixni, govorio da sam ku*va jer imam novog decka, da nikad necu da ga zaboravim, da cu da ga nosim na dusi jer me kao voli (a eno ga sad sa dve ). Pokusao je i da se javi mom decku, moj decko ga je ispalio... |
Da dodam da je nekim mojim prijateljima slao poruke na fejsu u fazonu "Sta ti imas sa Majom?" i onda kad je blokiran, to je isto slao da drugovog fejsa i tako to Sad ga vec dugo nema da se javi jer je ignorisanje najbolji lek
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
sale750 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 24 Okt 2009 Poruke: 161 Mesto: Beograd
|
|
Aj i ja da kažem..
Okačila bivša na status na fejsu poruku: O bože tek sad vidim sa kim sam bila.. tako nešto..
i ja pošaljem poruku jel ovaj status ima neke veze sa mnom možda?
a ona kaže: sale, ti misliš da se ceo svet vrti oko tebe, ali ne, jer on se vrti oko mene..
ne, nije se šalila, zanemeo sam..
|
_________________ ..nisam ginekolog, ali mogu pogledati.. |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
preti da ce me fino izje*ati kad me negde ''uhvati'' samu.. whatever.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|