:: |
Autor |
Poruka |
bosut2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 52

|
|
Nama treba strani trener od autoriteta koji nece slusati glavonje iz FSSCG i koji nece zvati ni po babu ni po stricevima ni po starim zaslugama vec po kvalitetu i formi...A i igraci su nam umisljene zvezde,uzeli pare u inostranstvu pa glume Bekama.Budimo realni,niko od njih nema pobednicki mentalitet ni hrabrost da povuce ekipu napred kada je potrebno.
|
|
|
|
|
 |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
Mislim da bi mlada reprezentacija bolje prošla !!!!!!!
|
|
|
|
|
 |
^pedja^ Krajišnik iz Like

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
|
Sta je vama ljudi,pa sto ste napali nase,treba da smo ponosni sto smo se uopste plasirali na svetsko....setite se samo onih poraza od Ajzerbedzana,ono je bilo sramota,ovo ne...Ilija petkovic je veliki covek i treb ostati upisan velikim slovima u fudbalskom savezu...
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |
shalabajzer Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 731 Mesto: Bogu iza treger

|
|
mislim da je sramota.....kao i kosharkasi shto su proshli.......
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Ma, sve je pocelo od onog trenutka kada je Petkovic pozvao u tim sina Dusana.Tada su pocele spekulacije po novinama, po televizijama, po medijima uopste.Svasta se pricalo i to je dovelo do poremecaja atmosfere u timu.Stvorio se ogroman pritisak na selektora pa posle i na igrace, a znamo sta se desilo kao krajnji ishod svega toga.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Kakva bruka, ovo je javašluk. Ja-va-šluk! To je onaj poslednji stadijum.
Gledajte ovo: video snimak gola koji je postigao Kambiaso. Verovali ili ne, 24 x su Argentinci dodirnuli loptu, a da smo mi bili samo nemi posmatrači. Ovo je već za školske udžbenike.
|
|
 |
vladadu Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: MuNzE kOnZa

|
|
strasno! prvi put me je sramota sto sam srbin.
|
_________________ ja sam gospodar sudbine...rodjen sam da bih uspeo,a ne da bih propao... SNAGA I CAST |
|
|
|
 |
laza7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Beograd

|
|
Najblaze receno katastrofa,bolje da sto pre pobegnu iz Nemacke
|
_________________ They killed Kenny...U basterds |
|
|
|
 |
optimista_90 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jun 2006 Poruke: 68

|
|
Mene nije sramota sto sam Srbin, i nikad me nece ni biti!
Ovi koji su nas predstavljali na Svetskom nisu vise Srbi.
Oni su svoju dusu i telo prodali odavno kad su presli u velike klubove sirom Evrope.
Za mene ni Kezman, ni Stankovic ni Vidic nisu Srbi. Oni da vole svoju zemlju igrali bi kako znaju i dali bi sve od sebe~!
Jedina tri coveka koja zasluzuju priznanje su : Dragoslav Jevric,Ognjen Koroman i Pedja Djordjevic!
oni su pookazali kako se srcem igra za otadzbinu
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
vladadu je napisao/la sledeće: | strasno! prvi put me je sramota sto sam srbin. |
Ja se samo pitam da li ste vi normalni?Kako mozete da dajete ovakve glupe komentare?
Trebate da se stidite ovih vasih antisrpskih komentara...
|
|
|
|
 |
Lunatic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 26 Mesto: Pancevo

|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | vladadu je napisao/la sledeće: | strasno! prvi put me je sramota sto sam srbin. |
Ja se samo pitam da li ste vi normalni?Kako mozete da dajete ovakve glupe komentare?
Trebate da se stidite ovih vasih antisrpskih komentara... |
pa to samo pokazuje kakav je srpski mentalitet...ni ne cudi me sto fudbalere zabole uvo(citaj nije ih sramota),kad vide kakvi navijaci navijaju za njih...Pitam se gde je nestalo ono :"ma ne moraju da prodju grupu,dovoljno je sto su se plasirali na svetsko prvenstvo"!?
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Lunatic je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | vladadu je napisao/la sledeće: | strasno! prvi put me je sramota sto sam srbin. |
Trebate da se stidite ovih vasih antisrpskih komentara... |
pa to samo pokazuje kakav je srpski mentalitet...ni ne cudi me sto fudbalere zabole uvo(citaj nije ih sramota),kad vide kakvi navijaci navijaju za njih...Pitam se gde je nestalo ono :"ma ne moraju da prodju grupu,dovoljno je sto su se plasirali na svetsko prvenstvo"!? |
U pravu si ovo za fudbalere.To je pravi srpski mentalitet...Mi smo narod za posmatranje (u bukvalnom smislu reci).
Ovo potvrdjuje cinjenicu da su Srbi slozni samo kad je neko sr**e ili kad je situacija korisna za sve.Cim nesto krene naopako, ne zna se ko koga drvi i ko ce koga da izdrvi.
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|