:: |
Autor |
Poruka |
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
serum i sjaj za kosu...
http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=35650
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
kristali
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
nivea shampon za kosu
nivea krema za kosu
Loreal Out Of Bed
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Od glisskur umas u sprayu nesto za sjaj i obnavljanje a oni ti opcenito sve preparate imaj a regeneraciju pa si to pogledaj
Semidelux Outof bed je super ali je to za ucvrscivanje kose nesto kao gel a ne za sjaj i obnovu
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
pored raznih kozmetickih preparata firme ,,davines,,(najbolji su..imaju sampone na bazi jogurta ,ulja..svega) koristim i med (domaci) extra je za sjaj kose!
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
imam celu kolekciju gliss kur-a
|
|
|
|
|
|
anngi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
slazem se sa La_descarada da je med vrlo dobar za kosu isto tako i maslinovo ulje koje hrani kosu
|
|
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Nikad nisam farbala kosu, tako da imam prirodan sjaj, a i isperem je uvjek hladnom vodom na kraju pranja i kazu da joj i to daje sjaj... Ne volim kad ljudi previse muljaju po kosi. Sto prirodnije, to bolje
|
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
meni je kosa veoma "frizzy" i neznam vise sta da upotrebim...svi kazu da je biosilk veoma dobar..nadam see
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Evo nesto malo za ovaj zimski period!
Naglo je zahladnelo i koža vam se odmah suši! Ništa neobično; već ste primetile da vam koža tako reaguje na hladnoću i na vreme se obezbedile dobrim mlekom za telo (ako niste, požurite da to učinite pre nego što koža počne da vam se peruta i da svrbi). Ono što se sporije primeti jeste da hladnoća i zimsko vreme imaju podjednako poguban uticaj i na vašu kosu. Evo na šta bi bilo dobro da obratite pažnju i kako da zaštitite svoju "grivu".
Makar vaša kosa bila i najzdravija, centralno grejanje izvući će vlagu iz nje. Niske spoljašnje temperature će je samo još dodatno oštetiti. Stoga bi bilo dobro da tokom jeseni i zime kosu negujete na sličan način kao i kožu. Pravilna nega bila bi redovno pranje hidratantnim šamponom, nanošenje "leave in" regeneratora i staljanje pakovanja jednom nedeljno.
Jednom nedeljno trebalo bi upotrebiti i regenerator sa dubinskim delovanjem - to su oni regeneratori koji su inače namenjeni oštećenoj kosi. Odmah nakon pranja kose i upijanja vode peškirom, nanesite ovaj regenerator, uvijte kosu toplim peškirom i ostavite tako da odstoji deset minuta. Isperite mlakom vodom.
Prirodno kovrdžava kosa, kao i ona tretirana mini-valom, u hladnim danima mogu imati dodatne probleme. Zato, ako imate takvu kosu, trebalo bi da upotrebljavate sprej ili serum za kovrdžavu kosu, takozvani antifriz - on će sprečiti njeno sušenje, mršenje i pucanje. Pored toga, ovi sprejevi sprečiće da vam se kosa, istog trenutka kada izađete na vlažan i hladan vazduh, pretvori u "žbun" (nije da je loša bujnost afro-frizura, ali samo ako je baš to ono što želite).
Oštećenja na kosi, izazvana ovakvim ili onakvim vremenom, uglavnom nisu odmah vidljiva i zato se često desi da reagujemo tek kad je šteta znatna i teško popravljiva. Ne dopustite da se to i vama desi - pravilno negujte kosu kako bi udobno prezimila i dočekala proleće u raskošnom izdanju.
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
loreall definitivno,ponekad malo promenim da mi se kosa ne bi zasitila,ali se uvek njemu vratim
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|