:: |
Autor |
Poruka |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
MISS_J je napisao/la sledeće: | Pa najbolja je zlatna sredina...Da ima i dobrih i losih osobina (kombinovan muskarac ) |
i ja volim zlatnu sredinu.. nevolim ni one beobrazne napuhane kretene koji misle da je bog stvorio zenu da mu bude kucna zatvorenica dok on zivi zivot.. A tako isto nevolim ni mamine pi*de koji nesmiju dalje od mamine suknje..
|
|
|
Koza_pamti Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 26
|
|
Volim one sa Bad-Boy-Image
|
|
|
|
|
|
MaLa_MaJa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 173 Mesto: novi sad
|
|
ja sam za dobre mushkarce koji imaju svoj stav nikako nisu mamine maze i koji su pravi muskarci,,,,
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Svakako da su primamljiviji oni, nazovimo, 'loši', 'bad and naughty', a dobrice su nekima dobre samo za iskorišćavanje...često nezanimljivi...
Za zezanje - loši, za brak - dobri, za jednu noć - loši, za zauvek - dobri...
Kao i uvek, idealna bi bila mešavina. Srećna je ona koja ima nežnu bitangu kraj sebe
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
MISS_J je napisao/la sledeće: | Pa najbolja je zlatna sredina...Da ima i dobrih i losih osobina (kombinovan muskarac ) |
definitivno
|
_________________ Ja sam tamo gde si ti kad kazem ja mislim mi, neka znaju svi ono stomi treba to si ti... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
joki_carica je napisao/la sledeće: | Ok, vechito pitanje. . .
loshi ili dobri mushkarci?
koje vishe volite? ? ?
ili :angel: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Evo, ja cu prva. . .
Iskreno, ja volim kad je mushkarac. . . Mushko! ! !
Jednostavno ne podnosim previshe dobre tipove, mamine sinove i slichne.
Previshe dobri momci brzo smore.
Pojela bi ih za doruchak. . .
Znachi. . . Moj izbor su definitivno loshi momci! ! ! !
Shta vi mislite? |
I ja volim kada je muškarac muško, ali di je to pravilo da to isto muško mora biti loše da bi bilo muško. Ne slažem se sa ovim. Mnogo je dobrih i pravih muškaraca koji nisu loši, a u isto vrijeme nisu mamine maze ili smorovi. Bar sam ih ja kroz život imala i mogu sa punim pravom da kažem da niti jedan od njih nije bio loš. Ne želim loše ništa u svom životu, ni lošu domaću životinju, ni lošeg prijatelja pa tako ni lošeg muškarca.
Ja ne jedem muškarce, nisam toliki kanibal. Pogotovo one dobre.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|