:: |
Autor |
Poruka |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Kako ce da puknu sa ovim trecim delom....
Upropastili su film. Prvi je bio fenomenalan, drugi ocaj, a ovaj treci ce biti zesce sr**je
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
Milena Carica je napisao/la sledeće: | Kako ce da puknu sa ovim trecim delom....
Upropastili su film. Prvi je bio fenomenalan, drugi ocaj, a ovaj treci ce biti zesce sr**je |
He, sviđa mi se tvoj potpis. Jeste da nema veze sa filmom (nadm se da modelator neće mnogo da zameri) , ali da izgovorim. Zar ljubav i seks nije isto ili makar približno?
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
A gde ode cika Nikola u penzionere a? e bas me zivo interesuje sta su sad smislili...
|
|
 |
Boki_89 Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653

|
|
Iskreno mislim da ce ovo biti bezveze
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Borko Pavić Dorijan je sredinom sedamdesetih godina prošlog veka prodao dušu Đavolu kako bi, u socijalističkoj Jugoslaviji, postao rok zvezda i stekao bogatstvo i slavu. Ali, u današnjoj Srbiji, uspeh i slava više ne žive u rokenrolu.
To najbolje zna Marko, vođa garažnog benda TV Moroni, nekadašnji Dorijanov obožavalac koji ga se odrekao kada je njegov idol skrenuo u turbo folk. Kako su Anđeo i Đavo uvek u akciji, Markova velika želja da dobije "Telekaster" gitaru dovodi do toga da i on proda dušu Đavolu.
Anđeo ima 66 sati da ubedi Marka da ne overava ugovor sa svojim zlim partnerom a Đavo se složi da zamene tela Dorijanu i Marku kako bi mladi roker osetio "breme" slave. Istovremeno će rešiti problem koji im pravi dosadni Dorijan žaleći se da ga je Đavo prevario jer se ne drži pogodbe.
Tako se Marko nađe u telu velike turbo folk zvezde, a "prodana iskusna rokerska duša" u telu mladog neafirmisanog rokera.
Da li će slava, seks, droga i turbo folk pokvariti Marka? Da li će alternativa, čežnja, dosadni roditelji i garažni rok spasiti Dorijana?
Anđeo i Đavo se ponovo bore za duše svojih junaka. 66 sati i 6 minuta neumoljivo otkucava...Večni plamenovi pakla ili spasenje, pitanje je sad!
O produkciji...
Snimanje filma "A3 - Rock'n'Roll uzvraća udarac" trajalo je devet nedelja, od 25. maja do 26. jula, na oko četrdeset lokacija u Beogradu i okolini, kao i na jednoj lokaciji u kamenolomu Venčac kod Aranđelovca.
"A3 - R'N'R uzvraća udarac" je je velikim delom muzički film sa mnogobrojnim orginalnim numerama čiji je kompozitor Igor Perović,a tekstopisac Srđan Dragojević.
MASLACHAK FILM
Produkcijska kuća "Maslachak Film" je sestrinska firma "Delirium film-a" koji je u prošloj godini oborio sve rekorde gledanosti sa filmom "Mi nismo andjeli 2", reditelja i scenariste, Srđana Dragojevića.
Filmove "Mi nismo anđeli", "Lepa sela, lepo gore" i "Rane", na teritoriji bivše Jugoslavije, u bioskopskim dvoranama videlo je preko tri miliona ljudi! Nakon bioskopske eksploatacije, ovi filmovi su prikazani više od 600 puta na više televizijskih kanala, na pomenutim teritorijama.
Filmovi koji su nastali po scenariju i u režiji Srđana Dragojevića stekli su kultni status među gledaocima svih uzrasta u rekordnom roku: "Lepa sela, Lepo gore" ("Pretty village, pretty flame") i "Rane" ("The Wounds"), širom sveta distribuirala je Francuska kompanija "Studio Canal +" (www.canalplus.fr). Filmovi su prodati u više od 50 zemalja. Njihov uspeh
potrvđen je i na preko 70 prestižnih filmskih festivala na kojima su
nagrađeni sa oko 30 Grand Prix-a.
Svetske premijere ovi hitovi doživeli su na TV stanicama: "HBO", "Canal +" i
"Arte".
Film "A2" je sa preko 810.000 gledalaca ubedljivo najgledaniji film u 2005. godini i dobio je brojne nagrade na domaćim filmskim festivalima (najbolja režija, scenografija, specijalni efekti, muzika, montaža, maska…).
Cinears
SCENARIO:
Srđan Dragojević, Dimitrije Vojnov
REŽIJA:
Petar Pašić
ULOGE:
Uroš Đurić, Srđan Žika Todorović, Nikola Pejaković, Zlatko Rakonjac, Nada Macanković, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Svetlana Seka Aleksić, Milorad Mandić – Manda, Boris Milivojević, Goran Jevtić, Nikola Vujović, Mirjana Đurđević, Nemanja Janičić, Vladimir Tica, Nađa Sekulić, Petar Grašo, Milica Ostojić, Let 3, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE:
Dušan Joksimović
PRODUCENT:
Biljana Prvanović,
-
ŽANR:
muzička komedija
TRAJANJA:
90 min
Oficijalni sajt A3 - Rock'n'Roll uzvraca udarac
Premijera filma je 11.10.2006 u Sava Centru
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
preterase ga jbt smaraju vec
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Ja sam sinoc gledala film u bioskopu, otisla sam pripremljena na najgore moguce, mislila sam ako je drugi deo bio los, ovaj ce biti jos gori...medjutim nisam se razocarala, jer je u filmu prikazana nasa muzicka scena i sta danas omladina slusa Realno gledajuci film nema neke kvalitetne dijaloge, niti neku posebnu radnju, ali pokazuje Srbiju u pravom svetlu ili bolje receno mraku.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
nancy34 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 33 Mesto: ZRENJANIN

|
|
Ja sam se stvarno razocarala, film je glup
|
|
|
|
|
 |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Neki ljudi stvarno ne znaju da se povucu kad im dodje vreme.
Unistavaju nesto sto je vredelo, za neku bednu sicu.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
pinkybgd Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 123 Mesto: Beograd

|
|
Gledala film i mogu vam reci da je cista glupost. Nema nikakve veze sa prva dva dela, a u filmovima se pojavljuju pesme svakih 5 minuta koje su ocajne!
|
|
|
|
|
 |
mc dralje Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg

|
|
meni se licno ne svidja...mislio sam da ce biti bolji od 2 dijela ali je gori 5x a 2 dio nista ne valja...
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Film je totalna glupost,drugi je jos i mogao da prodje,ali andjeli 1 su bili i ostace legenda
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|