:: |
Autor |
Poruka |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
To je tvoje misljenje.Moje misljenje je da ih treba protjerati iz drzave. 8) 8) 8)
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Mala fatalna i plava je napisao/la sledeće: | To je tvoje misljenje.Moje misljenje je da ih treba protjerati iz drzave. 8) 8) 8) |
Hm......sva sreca pa se ti nepitas ovde pas puno stvari jel...
Salu na stranu, zaista su ok hip-hop grupa sa realnim testovima u poslednje vreme
|
|
|
milkarajkovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Nov 2005 Poruke: 15
|
|
Moze li mi ovde iko reci sta znaci u p.h.k.s.b.s. u pesmi " Samo za BGD", to me malo zbunjuje pa ako neko zna da mi objasni. Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Meni su odvratni.
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Super im je pesma Alal vera....a ja se jako lozim na glas onog sto drugipeva il sta vec u toj pesmi,onako malo promukao...) Ko je taj macan?
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
igormilj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 1
|
|
milkarajkovic je napisao/la sledeće: | Moze li mi ovde iko reci sta znaci u p.h.k.s.b.s. u pesmi " Samo za BGD", to me malo zbunjuje pa ako neko zna da mi objasni. Hvala unapred |
Sindikat je nastao u KSTu 99 na svirci 3 benda, ondnosno 2 benda i MCflexa
Postoje i muzicki zapisi u extra kvalitetu sa te svirke, imas da skines na sajtu sindikata jedno pola sata te svirke...
MC Flex je izrazito bio talentovan (i danas je) i nacin na koji je on bacao rime je neverovatan. protrsi po netu, naci ces sigurno..
Pesma UPHHK (Udruzenje poklonika hip hop kulture) je njegova, kao i jos par pesama, ciji zapisi mogu da se nadju po netu
Kada cujete pesmu Politicka od MC flexa sa te svirke, ostacete najezeni, naravno i UPHHK i Novo svetsko cudo (nadaleko poznata iz munja)
MOj komentar za BS- ono stoje falilo bgu od 91 do danasnjih godina..nesto sto ce da oslika njegov duh. A momci su nadareni i svi su znali da samo zajedno mogu da se prikazu u najjacem svetlu. Nadam se da ce oni opstati a mladji od njih, kao recimo ja, nastaviti tim tokom i praviti novo i bolje , ako ne moze bolje onda bar isto tako
Nisam uopste slusao do pre godinu-2 , ali ovo je mnooogo dobro...VRH!
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
kad će novi album da spreme, zna li tko?
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Meni nisu prije bili nešto.. Al otkad san čula Divljinu .. Skinila san sve pisme sad hehe.. Super su!
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
Album se ocekuje svakoga dana i cini mi se da ce ovaj album biti verovatno i najbolji do sada mozete cuti samo neke delove pesama na njihovom sajtu
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Заиста, руку на срце, момци имају прејаке песме. Нису као неки новопечени назови "репери"(да не прозивам сад). Оригинални су, јаки на речима и за сваку песму имају добру подлогу. Нема оног лупања шта ти прво падне на памет па сад се мало кревељиш и то. Момци су сјајни. Свака песме носи своју причу, реалну страну живота, стварно наше садашње стање. Момци знају шта певају, знају свој посао, имају талента за то и то им иде. Мени омиљене песме су: Повратак, Ја у животу имам све, На бојном пољу, Ми смо та екипа...
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ima li ko informaciju kada se moze ocekivati neka svirka u BG-u? Mislim da bi bio red. Izasao je novi album...
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dobri su, jako dobri... svaka cast.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|