:: |
Autor |
Poruka |
studentkinja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 138
|
|
|
|
|
curica84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 131 Mesto: Nis
|
|
pa kapiram da neke moraju to da rade jer nemaju od cega da se izdrzavaju, ali su i mnogo pirsiljene............
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ja nikada ne mogu da odobrim to sto prostitutke rede iz prostog razloga sto mislim da je to nesto najnize sto zene sebi mogu da dozvole je da budu prostitutke.
Manimo se tih prica "zaradjuju za zivot", evo vidim da ovde u Vojvodini ljudi mogu uvek da rade ako zele...na njivi naravno.
Ipak je to postenije....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
meni je iskreno zao zena koje predaju telo bilo kome iz bilo kakvih razloga.Po menione su u neku ruku slabici koji beze od problema,pa iam toliko poslova koji nemaju veze sa prostitucijom
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ne osudjujem nikoga ali mislim da ma sta ti se desilo u zivotu uvek postoji drugi izlaz!
Prodavanje svog tela, da moze da te ima ko pozeli, da li to zvuci bajno???
|
|
|
|
|
|
baby_phat Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 15 Mesto: Beograd
|
|
ne verujem da takva zena moze da bude verna, ,mislim ipak, ako neko naplacuje svoje usluge na takav nacin, zao mi je... nije verna
|
|
|
|
|
|
Bestijica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne
|
|
nemoj nikada reci nikada nikada neznas na sta te zivot moze natjerati i u kakvoj situaciji se neko moze naci
|
|
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
ne svidjajo se mi ovake zene...ima mnogo drugih psola s koimi mozes nesto zasluziti
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Svako ima pravo na svoj zivot i svoju profesiju, ne sudim o nikom niti zelim da o meni neko sudi.
|
|
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Iskreno receno,vaka cast ko moze da radi i taj poso.Mislim da stvarno treba imati petlju za to.
U komsiluku imam zenu koja je bila prostitutka,sada je majka dvoje dece i jako dobra supruga
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Posao kao posao....i to je recimo neki način zarade....Ali, iskreno jedan od vrlo ružnih načina zarade... Prostitutke ne treba sada osuđivati jer se bave time, ali njihov posao je takav da one ako i vole nekoga, ne mogu mu ostati vjerne....takav im je posao, šta češ...
|
|
|
|
|
|
snezana22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
ne osuđujem ih, nemam loše mišljenje o njima, ko voli nek izvoli!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|