www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prostitutke???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
studentkinja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 07 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

njihov izbor

curica84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa kapiram da neke moraju to da rade jer nemaju od cega da se izdrzavaju, ali su i mnogo pirsiljene............

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nikada ne mogu da odobrim to sto prostitutke rede iz prostog razloga sto mislim da je to nesto najnize sto zene sebi mogu da dozvole je da budu prostitutke.
Manimo se tih prica "zaradjuju za zivot", evo vidim da ovde u Vojvodini ljudi mogu uvek da rade ako zele...na njivi naravno.
Ipak je to postenije....

majadim
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2006
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je iskreno zao zena koje predaju telo bilo kome iz bilo kakvih razloga.Po menione su u neku ruku slabici koji beze od problema,pa iam toliko poslova koji nemaju veze sa prostitucijom

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne osudjujem nikoga ali mislim da ma sta ti se desilo u zivotu uvek postoji drugi izlaz!
Prodavanje svog tela, da moze da te ima ko pozeli, da li to zvuci bajno???

baby_phat
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Sep 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne verujem da takva zena moze da bude verna, ,mislim ipak, ako neko naplacuje svoje usluge na takav nacin, zao mi je... nije verna

Bestijica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2005
Mesto: Melbourne

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 8:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemoj nikada reci nikada nikada neznas na sta te zivot moze natjerati i u kakvoj situaciji se neko moze naci

alanya
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Sep 2006
Mesto: Maribor

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 21, 2006 1:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne svidjajo se mi ovake zene...ima mnogo drugih psola s koimi mozes nesto zasluziti

smixy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 21 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 21, 2006 5:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako ima pravo na svoj zivot i svoju profesiju, ne sudim o nikom niti zelim da o meni neko sudi.

zena_bez_imena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 31 Maj 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 07, 2006 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno receno,vaka cast ko moze da radi i taj poso.Mislim da stvarno treba imati petlju za to.
U komsiluku imam zenu koja je bila prostitutka,sada je majka dvoje dece i jako dobra supruga

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posao kao posao....i to je recimo neki način zarade....Ali, iskreno jedan od vrlo ružnih načina zarade... Prostitutke ne treba sada osuđivati jer se bave time, ali njihov posao je takav da one ako i vole nekoga, ne mogu mu ostati vjerne....takav im je posao, šta češ... Smile

snezana22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne osuđujem ih, nemam loše mišljenje o njima, ko voli nek izvoli! Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Prostitutke??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon