:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Uuuu...ja se obozavam ljubiti. Mislim da se ja i previse ljubim. U prosjeku sa njim provedem pola h dnevno u ljubljenju.... Odemo negdje u mrak, ljubimo se (on se napali :toothy1: ) i onda znam sto slijedi... Jednoostavno obozavam poljupce jer se osjecam nekako na 7 nebu... Zatvorim oci, i uzivam.... 8)
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
stalno se cmačemo ali u društvu malo rjeđe
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
_Lanna_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Dec 2006 Poruke: 54 Mesto: Novi Sad
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: |
ZASTO MUSKARCI GLEDAJU DOK SE LJUBE?
. A muskarci, kojima je inace vizuelna strana jaca od emocionalne, vole da gledaju dok nesto rade (cak i kada se ljube), jer na takav nacin oni jace dozviljavaju uzbudjenje. Odnosno, njima je veoma vazno da vide koliko je uzbudjena zena sa kojom se ljube, jer od toga dalje zavisi intenzitet njihovog zara ili strasti ljubljenja.
. |
Pa dobro, i ja isto volim nekad gledat njegove oči, pokrete lica, da li mu prija ili ne, vidjet u njegovom pogledu uživa li ili ne. A ljubljenje mi je presudno od svega, tako da što se toga tiče, ne dozvoljavam da se ugasi - poljubac je nešto najljepše na svetu! Od njega sve polazi uglavnom!
|
|
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa mislim da je nikad necu moci izljubiti koliko bi ja to hteo pogotovo sto bi neprestano mogao da je ljubim od glave do pete,..... 8)
|
|
|
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | pa mislim da je nikad necu moci izljubiti koliko bi ja to hteo pogotovo sto bi neprestano mogao da je ljubim od glave do pete,..... 8) |
Isti slucaj...Ne znam zasto, ali i pre i posle sexa, uvek mogu da je ljubim...xexe
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona... |
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Lep ti je clanak... Poljubaca nikada dosta!
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
ma i tokom sexa
i zaglavljen lift
i ugasheno svetlo
i notju
i danju
uvek mogu da se ljubim s njime...
i to i radimo =))
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Uf..ja san ko ljubilica Obozavan se ljubit... Bas mi je gust..ma bilo di Meni kad dođe ja ljubin...
|
|
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Baš se ljubimo,i jubimo,i jubimo,baš,baš,baš
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
ja se obozavam ljubiti stalno se ljubimo i to duuugo duggooo
|
|
|
|
|
|
toni2006 $$ doctor 4 love $$
|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
|
|
I ja se volim ljubiti...nikad dosta!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|