www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako vam se sviđa ovaj bolonjski proces???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
grbiclazar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije los ovaj nacin studiranja po Bolonji jer nam je gradivo podeljeno i samim tim lakse za ciscenje ali dosta nas forsiraju tako da imam jako malo slobodnog vremena za neke druge stvari.Ja imam jednu ideju koja je bolja od Bolonje samo sad necu da se pravim pametan ali kad budem zavrsio fax predlozicu je nekim ljudima koji mozda imaju uticaja da nesto i urade!

alex81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 08 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim,da su bolje prolazile prosle generacije...

darko_calic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 20, 2007 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos me nije zakacilo..ali sigurno je bolje.. efikasnije i veci je i bolji kvalitet znanja

mar4kos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 09 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 10:13 pm    Naslov poruke: a Na vrh strane Na dno strane

bolonjski proces mi se svidja samo sto ga nasa bih i nije bas prihvatila skroz.

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to ok ali ja nisam taj tip. Vise mi odgovara da neki predmet dam u tom roku, bez kolokvijuma, seminarski moze. Inace kolokvijumi me izludjuju. To je moje misljenje Mr. Green

Gramzivost_i_Pohlepa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 27 Feb 2007
Mesto: na nebu trenutno

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lose je zbog toga sto si stalno zauzet ucenjem svaki dan predavanja pa cimanje citaona da se uci ... bas malo slobodnog vremena ali ko zna to da iskoristi dodje mu vrhunski ... isto je bolje sad nego prije ... sad imas vise sansi a prije jednu i to je to ....

vikky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jul 2005
Mesto: Kotor - Podgorica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

los je jer ovako kako je sproveden onemogucava studentima da putuju na studentske exkurzije,da imaju pauze u ucenju,imao bi svojih prednosti kada bi bilo i uslova da se sprovodi valjano sto na mom faxu nije slucaj

... kad budes stojao gdje ja sad stojim,shvatices da se bojim visine jer se nemam za koga prihvatiti ....

brano20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

taj bolonjski proces za mene je malo razvodnjavanje visokog obrazovanja. pobornik sam starog načina studiranja, smatram da je dosta ozbiljniji.

hamza23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 07, 2007 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj proces je super,inace ga cijela Evropa ne bi uzalud slijedila. Ima mnogo pozitivnih strana,ne podrazumijeva klasicni nacin studiranja,vec neku interakciju,nesto kao visi nivo srednje skole,znaci zahtijeva vise angazmana. Negative strane mislim da nema,ali je problem sto zahtijeva znacajna novcana sredstva i prostor,buduci da se radi sa studentima u malim grupama,a osim novca,nasim fakultetima je veliki problem i prostor.

ralfy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je super sto se tice odnosa profesora prema studentima i prema materiji koju predaju. Ono sto mislim da nije dobro jeste redukcija. To ce se tek pokazati kao nesvrsishodno. Ipak su zemlje EU mnogo razlicite.

sasaklaric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Mar 2005
Mesto: rijeka

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa samo za bologniu i znam! ali mi se ne sviđa jer imam više predmeta i manje vremena da ih naučim!

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verovatno na organizovanim fakultetima i informisanim, Bolonjska je samo poboljsanje. Ali na Filoloskom fakultetu je sve dezorganizovano. Primenjuju i stare i nove propise. Katastrofa!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Kako vam se sviđa ovaj bolonjski proces??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon