:: |
Autor |
Poruka |
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
prije sam isla u teretanu, igrala tenis, plivala...sada, skoro da nista ne radim.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sasvim je ok i kad cure idu u teretanu sve dok to ne prevazidje neke normalne granice lepog pa se pocnu izjednacavati sa momcima koji razvijaju bicepse i tricepse do nekih uvrnutih granica..jednostavno ici dovoljno da se zategnes i odrzavati taj nivo da..ja sam nabavila neku spravicu kuci posto nemam vremena ici u teretanu i koristim je kad god mi se ukaze prilika
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
medonja89 Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 322
|
|
Imam jako malo vremena da bih isla u teretanu imam jako puno obaveza,ali uglavnom zimi idem jednom dva puta nedeljno,cisto malo da se izduvam posto se ovako bavim sportom
|
|
|
|
|
|
popkatapetl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 168
|
|
ja mrzim te vrste fizickih aktivnosti ,ne shvatam kako neko moze svakog dana da se preznojava u teretani
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
ja bas vodim racuna ..... jedva cekam da prodju ove vrucine pa da krenem na aerobik jer ne volim da sam u zatvorenom prostoru po vrelinama tako da pauziram preko leta ali u tom periodu idem na trcanje, vozim bicikl i idem na plivanje
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Isla sam na fitnes ali sam prestala.Kod kucem imam ono sto mi je potrebno za vezbanje (vreca za udaranje,spravice za zatezanje ruku i stomaka....) i naravno trcanje ranom zorom
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
sprave za mucenje su moje nocne more
davno sam od njih odustala.
Moj fitnes je setnja, plivanje a u zadnje vrijeme sam otkrila blagodeti trampoline.
K'o fol za djecu postavila sam trampolinu precnika: 3 metra
Odskakujemo svi kao ping-pong i mnogo se radujemo tome
|
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Jednom sam otisla u teretanu i naravno dobila upalu misica,onda sam odustala.Lenja sam sto se toga tice,hvala Bogu nemam potrebe da idem,sto se tice izgleda,ali pozeljno je zbog zdravlja,zbog fizicke aktivnosti.
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Volim da idem u teretanu i na aerobik ali trenutno sam jako zauzeta i nemam vremena za to...i jako mi je zao zbog toga!!!
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
bas vodim racuna zato sto treniram kosarku vec duze vreme i moram da budem aktivna jer sam puna energije!!Voli mi teretane jer ima lepih instruktora i frajera koji treniraju!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Meni je to smaranje. U stvari da su teretane kao na zapadu, mozda bi i isla. Ovako si prinudjen da vezbas sa gomilom debila koji se nisu istusirali od prethodnog treninga, a majcu nisu oprali nedelju dana.
Uzas
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
majadim Iskusni član
|
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
idem sest puta nedeljno na fitnes i ostajem po dva sata
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|