www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li se slazete sa kolegama na poslu?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 21, 2007 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, slažem se.Ima nas nekolicina koji smo se baš skužili i uvijek je dobro raditi sa njima.Vjerujem im da ćemo zajedno dobro odraditi posao, a ako nešto zabrljamo, i onda se smatramo ljudima, ne maltretiramo se ni manje osjećamo vrednim
Sa njih dvoje-troje se volim vidjeti i van posla, volimo izaći a pogotovo se sad dobro slažemo jer smo zajedno i odputovali u grčku da radimo zajedno!

uncle binho
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 14 Jun 2007

brazil.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 21, 2007 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da ako uspiju napraviti ono sta se od njih trazi !!! inace uspiju uz malu pomoc

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bavio sam se specificnim poslom gde je pored kolegijalnosti i profesionalnosti potrebno i drugarstvo... Dugo je to tako funkcionisalo, i svi su bili srecni,medjutim... Pocele satro reforme,pola dobrih ljudi na odgovornim mestima je poslato u penziju, druga polovina ili sama napustila ili otisla u neke druge sluzbe. Zamenjeni su budaletinama i uvlakacima koji ce sve uraditi da prosperiraju u karijeri,o njihovom neiskustvu i da ne pricam... Radio sam tako neko vreme u sredini koja je stvarno bila nepodnosljiva,sve je nestalo,od drugarstva do kolegijalnosti,dosla je bahatost a otisla profesionalnost.. Zato sam i napustio posao razocaran svime i svacime... Sad lutam i trazim sebe,da se uklopim negde..jer sam ceo zivot posvetio jednom poslu i samo za njega znao...
Treba naci neku sredinu,ni previse biti blizak sa kolegama,ni previse sluzben..Sredina je zlato Smile

Betty Boo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa vecim delom kolega sa posla sam imala cisto poslovni odnos sto mi je potpuno odgovaralo. Bilo je par njih sa kojima sam se druzila i van posla, a bogami bila je i po neka osoba koju nikako nisam mogla da shvatim tj. nisam mogla da ukapiram zasto ima negativan stav prema meni koja sam uvek druzeljubiva. Medjutim, sto ljudi, sto cudi. Ne mogu svakom odgovarati a imen ne moze svako, sto je u krajnjem slucaju tako normalno. Ali, nekad i jedna osoba moze stavrno da zagorca zivot coveku, ima nas raznih.

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 9:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, i to jako jako dobro. Radna atmosfera na poslu je takva da jedva cekam kad cu otici da radim. Super je ekipa u pitanju.
Odlicno smo organizovani i "savrseno" funkcionisemo.
Ako jedno zabrlja, svi zajedno to rjesavamo.
Sve u svemu, me satisfied! Mr. Green

tanjica20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno,radim sa najboljom kolegicom

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slažem se,drago mi je što je ekipa mlađa,imamo mnogo zajedničkih tema,i što se posla tiče sve je opušteno i lagano

**hell&granger neka vam je sa srećom**

ice_baby_ice
>Полицајац<
<b>>Полицајац<</b>

Godine: 35

Datum registracije: 08 Jul 2007
Mesto: Svuda po malo...

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako da se ne slazem, to sve zesci likovi na poslu, milina Bozija Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako sa kim, s nekima sam ok, s nekima pricam vezano za posao samo

" I know the way to fuck them all...."

giner
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 08 Jan 2008
Mesto: Ruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ih kako da se ne slazem...kad nas ima dvoje...hehe

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo jednom sam imala koleginicu koja mi je curka zavidjela jer sam unaprijeđena dva dana prije nje. A ono glupačo goni se jer sam imala bolju plaću od tebe dva dana i bolju kavu ujutru od tebe dva dana Mr. Green Ne volim takve ljude.

mario_maci
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Sep 2007
Mesto: Modrica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 1:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek ima izuzetaka ali sa vecinom se slazem.
A i nema nas bas puno Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Da li se slazete sa kolegama na poslu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon