:: |
Autor |
Poruka |
goorica15 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191

|
|
jesam jednom i izvukla sam pouku vise nikad nikome necu to dozvoliti, upravo zbog tog nemilog dogadjaja osecanja su mi postala strana stvar i tesko da opet moze slicno da mi se ponovi kao sto sam procitala u nekom predhodnom postu naivno glupo mlado zaljubis se a toj osobi si samo jos jedna u nizu a posle te odbaci kao neku stvar kojoj je prosao rok upotrebe jos posle se on ljuti na tebe, samo da bi nasao jos razlog da se pravis kao da se nikada u zivotu niste sreli upoznali a kamoli nesto vise
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
takav je zivot, jednom si gore a jednom dole..
|
|
 |
Shamira Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen

|
|
Ja sam se zestoko opekla, ali zato sam njega zapalila!
Sve sto mi je uradio vratila sam mu duplo!
Nikad necu dozvoliti da me neko vuce za nos!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mislim da to svako mora da prodje...ne postoji nista idealno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
jesam opekla sam se, i to ne samo jednom... no iz svega toga mnogo sam naučila i postala opreznija
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
pa sad... recimo da jesam... i da sam apsolutno svesna svoje krivice...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
*pahulja* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)

|
|
ja shvatam...da u zivotu..ne moze biti sve sjajno....svako....se...bar jednom opekao....nije vazno dal svojim il tudjom krivicom.Meni..se...dva..tri puta to desilo...a pouka iz svega toga..je..da moram da budem oprezna...ne..toliko dobra...a i shvatam...da..osecanjima..ne upravljamo....
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
qzma1981 je napisao/la sledeće: | Postavljam pitanje kao muska "Stoka" ...Bas me interesuje...
Da li ste se osecale iskorisceno posle neke veze...da li ste se svetile...i kako ste se osecale???Jer smo mi muskarci poznati po tome da mislim samo sa ..... ,i spremni smo na sve zivo da bi dobili ono sto smo naumili,i ne gledajuci na emocije druge strane i naravno koristimo sitne i krupne lazi da bi ostvarili "cilj" !Naravno i kako devojke koje su se opekle vode racuna o sebi...??? |
Nikada se nisam osetila iskorišćeno, zato što za to nisu krivi "muškarci", već je to stvar izbora... podjednaka je krivica. Ne može neko nešto da ti uradi, ako ti to ne dopustiš... Ne svetim se nikada, ni za šta, to nije moj stil. Ima ko će o tome da brine... Ali, mislim da je problem vas "muškaraca" što imate pogrešnu "sliku" o svemu tome... Jako lako, u tom naumu da nas iskoristite, niste ni svesni da ste upravo vi iskorišćeni... to tek shvatite kasnije...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Jesam se opekla,naravno,mislim da svaka devojka jeste.
Ih...pa cuvam se tako sto sam sada jako teska i komplikovana sa muskarcima i ne dam bas svakom da mi se priblizi i da me ima.
Nauci te to pameti,mozda je i dobro da se jednom opeces jer da nastavis da verujes svima,ne bi to izaslo na dobro.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Nikada, jer mi je moj muž prvi u svemu.
|
|
|
|
|
 |
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet

|
|
meni je dovoljno da se opecem a ne da budem iskoriscena,opekla sam se jednom,ali to je donekle bila i moja krivica,sve u svemu ne volim da misli da je on sad neki frajer pa sam mu vratila troduplo,moje misljenje je da cesce muskarci misle da su iskorisceni,jer 99% slucajeva devojke su te koje za nijansu vise razmisljaju!!!
|
|
|
|
|
 |
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...

|
|
da, uzasno sam se opekla, ali je on posle moje opekotine goreo na lomachi jbg...trpim, trpim, duuugo trpim....ali, kad puknem, onda vracam za svaku sitnicu deset puta jache. nishta sladje od osvete
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|