:: |
Autor |
Poruka |
mivanam Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92

|
|
veoma je romanticna, ali ja je ne zelim
|
|
|
|
|
 |
Paris_Hilton Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 79

|
|
"za nadicu jednu serenadicu" hahahha.... bila bih zgrozena.... verovatno bi mi mnogo romanticnije bilo da me odvede u neki restoran na veceru ili da mi pokloni cvece ili nakit a ne da mi tu svira i trubi pod prozorom neke pateticne pesmice!
eh da.... jos nesto..... pa onda sutradan da babe iz ulice prepricavaju kako "ona mala iz komsiluka ima diiivvnooog i booozanstvenog decka,koji joj je,zamisli, sinoc svirao serenadu, vrlo romanticno" pa naravno da im je romanticno kad su te babe 30to godiste.....
[Edit by knknpnkn: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
studentkinja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 138

|
|
Sto da ne,al negde gde niko ne bi video
|
|
|
|
|
 |
jovanicar *mala_garava*

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina

|
|
Citat: | Jeste romanticno...ne bi me izblamirao nego bi bilo glupo ,zamisli u ulici gde ima mnogo ljudi,kafica ,skole i tako to a ono neko svira serenadicu a ti kao na prozoru....da je u pitanju neko seoce ,maksimalno bi bila odusevljenA!!!!!!!!!!! |
slazem se u potpunosti...
|
|
 |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
ako decko lepo peva sto da ne
|
|
|
|
|
 |
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad

|
|
Jeste romanticno, i volela bih da mi bar jedan decko tako nesto priredi ili da me zaprosi na taj nacin.
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
 |
daisy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 244

|
|
Meni je to jako lepo, ali u danasnje vreme to se bas ne smatra nekim velicanstvenim gestom. Uglavnom ljudi ismevaju takve gestove
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Jeste romanticno,ali bi se sigurno svi smijali tome(ma i ja ,ovako neozbiljna u luda )
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
Nina_NS Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad

|
|
jeste romanticno,ali bih se osecala glupo...cela moja zgrada bi to komentarisala
neka on meni lepo otepava ne sto kad smo sami
ne moraju svi sve da vide 8)
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Ne, mislim da je takvo vrijeme romantike vec odavno proslo, i da bih me samo izblamirao.
|
|
|
|
|
 |
FNMO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 11 Mesto: Put ka Lazi....

|
|
Alekssandra je napisao/la sledeće: | Jeste romanticno...ne bi me izblamirao nego bi bilo glupo ,zamisli u ulici gde ima mnogo ljudi,kafica ,skole i tako to a ono neko svira serenadicu a ti kao na prozoru....da je u pitanju neko seoce ,maksimalno bi bila odusevljenA!!!!!!!!!!! |
Da te pitam sta je tu glupo?Bas me zanima.
Zar nije bolje kad ti izjavi ljubav,pa jos pred toliko ljudi.Svaka devojka na ulici bi bila ljubomorna,a ti bi bila srecna posto imas takvog decka koji bi to uradio za tvoju ljubav.
Hvala sto ste otvorili ovu temu.
Izgleda da cu sad da uradim ono sto vec dugo zelim,ali sam se bojao kako ce da odreaguje.
Hvala vam devojke!!!!!!!!!!!
|
_________________ PROTIV SVEGA I SVIH>SAD I ZAUVEK |
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Stvar izbora ali ja ti savetujem da jos malo bolje upoznas tu devojku pre nego to uradis...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|