:: |
Autor |
Poruka |
Tatina maza Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2006 Poruke: 53
|
|
Pa pevljivi su mu novi hitovi, ali iskreno daleko je Mile od "onog" dok je bio u Juznom vetru. Meni se recimo na najnovijem albumu dopada hit "Tatina maza", koju je uradio Perica Zdravkovic, zato sam i maznula to kao nik.
|
|
|
|
|
|
patis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 133
|
|
|
|
|
Darkiz Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 74 Mesto: Odzaci
|
|
Mile Kitic se ponasa kao decko sa 20 godina ! Mislim da mu to nedolikuje zato sto je covek u godinama ! Pesme su ok najbolja Sampanjac !
|
_________________ Darkiz |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
debilcic...u tim godinama umislja da je tinejder..nikakvo scensko ponasanje, nikakav stajling, nikakve pesme..jednostavno bolje da se drzao zanra koji mu dolikuje
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Sampanjac i Tatina Maza su ekstra pesme !
Ma ceo album je sasvim ok
|
|
|
|
|
|
gorec16 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 179 Mesto: Poreč
|
|
novi miletov album je super iako ga nisam cijelog preslusala..naj pjesme su mi luda devojko,vidi se,tatina maza,zapalit cu sve i neizostavan sampanjac...ja sam sad u shvabskoj i bila sam u petak u jednom disku-club biber-gdje svaki 1. i 3.petka u mjesecu bude yu party i bio je koncert mile kitica i bilo je SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cak je bila jedna djevojka koja je imala majicu i naprijed joj je pisalo maza,a na ledima tatina...sve u svemu bilo mi je odlicno..covjek je za 1000!!!!!!!!!!
|
_________________ Bolje da me mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam!!! |
|
|
|
|
maaraa Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 438
|
|
Super je!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
nelika18 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: u raju
|
|
meni je ok
|
_________________ JASMINKO PUNO TE LOLIM :macka:, TVOJA MAMICA |
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
Uvek pomislim da ne moze gore da se obuce i uvek nisam u pravu
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
margitrad je napisao/la sledeće: | Uvek pomislim da ne moze gore da se obuce i uvek nisam u pravu |
hahahahaha svaka cast na odgovoru..ma on i Mitar Miric uvek mogu gore
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
mirza_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 89
|
|
on je skrozpoludeo,drma ga klimaks i takve su mu pesme,skroz lude...
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ma Mile mi je caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr! Nema boLjeg
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|