www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko ste knjiga procitali a da nisu skolske lektire?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  

Koliko knjiga ste procitali?
1/2
2%
 2%  [ 2 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
2-5
10%
 10%  [ 7 ]
6 i vise
85%
 85%  [ 59 ]
Nijednu-ne volim da citam
1%
 1%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 69

Autor Poruka
tokili
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na silu sam 6 komada Rolling Eyes mada nije trebalo ni toliko Rolling Eyes

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam ni broj koliko sam knjiga procitala....

dok sam bila u skoli samo jednu lektiru sam procitala i nijednu vise... uvek sam te knjige smatrala dosadne... ne volim da me neko tera da citam zato sam i smatrala te lektire kao moranje.... ali ovako knjige obozavam da citam....

ELENA VUKOVIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 24 Okt 2004
Mesto: Zlatna Sredina

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako puno (obozavam citati)ali tacan broj zaista ne znam reci

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma citala sam i lektire i "nelektire" jer inace obozavam da citam i bitno mi je samo da citam, a da li je lektira ili ne-nebitno. Jedina lektira koju nisam procitala-Seobe.
Ja stvarno ne znam koliko knjiga sam procitala! Confused Nemam cak ni priblizan broj. Pokusala sam sad da se setim, bar koliko sam ih procitala od pocetka godine-ne znam. Znam da je sigurno preko 30 Confused samo od pocetka godine do sad. I ne mogu cak ni da se setim svih knjiga, koje su mi bile na repertoaru ove godine. Rolling Eyes Samo u poslednjih 10 dana-4 knjige! Very Happy Tj. 3 i cetvrtu (zenski vodic a lov i ribolov) upravo zavrsavam
Obozaaaaaaaaaaaaaavam da citam i nije mi bitno koliko citam, zato i ne pamtim cifre Wink

travolta011
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

citao sam ih stvarno dosta. lektire skoro nisam ni citao, narocito u srednjoj

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 1:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knjiga je najbolji drug to sam već odavno skuzila već kao klinka sam puno čitala Kuluminiralo je u sr školi kad sam gutala ljubiće sad čitam puno manje moderan život uzima danak jurim žurim i ništa ne stignem Ali je zato ljeti obavezno pročitam najmanje 3 knjige

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmmmm daleko više od 6 sigurno a koliko neznam! Rolling Eyes
Volim čitati, čim pročitam jednu knjigu odmah slijedi nova, tako da... a sad lektire... mislim da njih nisam 6 pročitala sve zajedno, zato što je to bilo obavezno i jer me netko tjerao! Čim sam završila sa školom knjiga mi je postala strast Laughing

party-girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 26 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim da čitam ali uglavnom ove modernije knige tipa ispovesti Džordžije Nikolson sva 4 dela ("Angus,tange i ljubljenje s vatanjem","O.k nosim baš velike gaćerone","Cinge-cange u akciji" i "Da me sada neko vidi") a lektire mrzim uglavnom ih i ne pročitam nego uzmem stare bratove ili sestrine sveske za lektiru.

Ajca
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Sep 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja non stop citam,cim jednu knjigu zavrsim drugu uzmem,volim puno da citam i dok sam bila u skoli uzivala sam da citam lektire,a i pored njih sam citala,tako da ne znam koji je broj koliko sam procitala osim lektira jer stavrno je velik

Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta!

radiopetica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 8:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno ne znam broj, ali citam jako puno

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan mali kamion knjiga moze se reci.
Lektiru ne racunam, to je sica bre

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

više sam pročitala knjiga koje nisu lektira! Ne volim kad mi netko naredi da čitam neku knjigu, uzmem ono što se meni sviđa, a ako mi dosadi, uvijek mogu zatvoriti.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Koliko ste knjiga procitali a da nisu skolske lektire? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon