www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pogled u nebo....
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
gagily
Banovan!

***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pomislim prvo na ptice,zatim im zavidim i na kraju se osmelim i pustim masti na volju Very Happy

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nekad davno sam imao tu naviku da gledam u nebo, gledao oblake kako mjenjaju oblik, sele se sa jednog mjesta na drugi. zadnje nekoliko godina, volim gledati zvezde, volim da sebe testiram koliko sam zapamtio od onog što sam u izviđačima naučio o prepoznavanju zvezda. dosta sam zaboravio, ipak se nađe po nešto šta je ostalo u glavi. volim zvezde, volim zvezdu Wink , volim onoliki broj svjetlih tački na nebu, daju mi nekako spokoj, osječam se odma bolje, sve mi je ljepo. sječam se, da sam nekad davno sa jednom djevojkom tako ležao na travi, preljepo je bilo, i dan danas se sjetim te večeri ponekad, i danas poželim da ima nekoga pored mene, sa kim ču gledati tu ljepotu neba.

milann89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Mar 2007
Mesto: Zajechar over the Rainbow!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebo nema granica. Nikad nije isto i uvek ima akcije. Kada seva, onda je najlepse. Nocu se otkriva misterija sveta. Misterija koja nam daje volju za zivot. Misterija koja stvara nase nade i zelje. A i same zvezde su kao i mi...samo zele drustvo u nepoznatom svetu.
A i uvek ocekujem da je pojavi Simbin otac iz Lion Kinga. Jos kao klinac volim scenu kada se mrtav otac pojavljuje na nebu da osnazi sina!
Jel gledao neko Simsonove kada se iz oblaka stvara Darth Vader(I am your father) Simbin otac i Jazz muzicar? O tome govorim Laughing

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cesto gledam u nebo i nocu i danju. Radije po lepom danu, gledam bele pufnaste oblacice i desifrujem oblike. Uvece volim da gledam zvezde sa dragom osobom.

Zoka74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006
Mesto: Offenbach

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 8:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko god gledam nebo iz dana u dan, pogled nikada da dosadi.
Pogled u inspiraciju, nadu, budućnost...

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 25, 2007 3:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebo...prostranstvo...mir...sloboda...energija....sila! SVe u jednom.
Ritual pred spavanje mi je ispijanje caja na terasi...umotana u cebe i zagledana u noc.
Smiruje me.

Volim blistavo plavo nebo i obozavam letenje avionom.

young_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nachi chini mi se da sma ja ovde jedan od mladjih filozofa....
sta reci pogled u nebo je nekako opusten,ono izkuliras sve nezgode koje te navataju cisto opusteno i rileKsaNo SmileSmile

extra je nebo Very Happy sha reci Very Happy

leti leti leti... hmmm golub!
TATAA a golub je pizzaa Smile

stimi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 58

Datum registracije: 02 Dec 2002
Mesto: off

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dijete u noci
kao ti i ja
stranac u prolazu
kao ti i ja
svijece na granici
tone u san.

Zena u krevetu
kao ti i ja
dodir usana
oznojena tijela
daleko od ljubavi
kao ti i ja.

Jutro na obali
kao ti i ja
napusteni brodovi
plivaju lijeno
rastocene olupine
kao ti i ja.

I nebo iznad nas.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam da posmatram zvezdano nebo... Opcinjena sam beskrajem zvezda, njihovim daljinama, tajnama, svetloscu, lepotom... One cine da se osecam tako sicusnom, a u isto vreme tako velikom, slobodnom kao ptica... Divne su.

glumac86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Apr 2006
Mesto: SCG

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 3:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja obicno kada gledam u nebo se opustim i pobegnem malo od realnosti.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 15, 2009 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pogled u nebo, pogotovo nocu mnogima predstavlja pogled u nove, beskrajne mogucnosti...Obicno su ljudi koji vole da gledaju u nebo optimisti, sa puno teznji, ocekivanja, planova...Pogled u nebo im govori da granice ne postoje, da se sve moze postici, i to je ono shto opushta...

...ranije sam voleo da gledam u nebo...

The tears of a clown make the whole world laugh.

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 21, 2009 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obožavam gledati nebo...
I po danu, noći, i po ljetu, zimi, jeseni, proljeću.
Prelijepo je u svakom pogledu.
Toliko beskrajno, daleko, ...obožavam gledati zvijezde po noći također, naravno s voljenom osobom.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Pogled u nebo.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon