:: |
Autor |
Poruka |
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
pomislim prvo na ptice,zatim im zavidim i na kraju se osmelim i pustim masti na volju
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
nekad davno sam imao tu naviku da gledam u nebo, gledao oblake kako mjenjaju oblik, sele se sa jednog mjesta na drugi. zadnje nekoliko godina, volim gledati zvezde, volim da sebe testiram koliko sam zapamtio od onog što sam u izviđačima naučio o prepoznavanju zvezda. dosta sam zaboravio, ipak se nađe po nešto šta je ostalo u glavi. volim zvezde, volim zvezdu , volim onoliki broj svjetlih tački na nebu, daju mi nekako spokoj, osječam se odma bolje, sve mi je ljepo. sječam se, da sam nekad davno sa jednom djevojkom tako ležao na travi, preljepo je bilo, i dan danas se sjetim te večeri ponekad, i danas poželim da ima nekoga pored mene, sa kim ču gledati tu ljepotu neba.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
milann89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 106 Mesto: Zajechar over the Rainbow!
|
|
Nebo nema granica. Nikad nije isto i uvek ima akcije. Kada seva, onda je najlepse. Nocu se otkriva misterija sveta. Misterija koja nam daje volju za zivot. Misterija koja stvara nase nade i zelje. A i same zvezde su kao i mi...samo zele drustvo u nepoznatom svetu.
A i uvek ocekujem da je pojavi Simbin otac iz Lion Kinga. Jos kao klinac volim scenu kada se mrtav otac pojavljuje na nebu da osnazi sina!
Jel gledao neko Simsonove kada se iz oblaka stvara Darth Vader(I am your father) Simbin otac i Jazz muzicar? O tome govorim
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Cesto gledam u nebo i nocu i danju. Radije po lepom danu, gledam bele pufnaste oblacice i desifrujem oblike. Uvece volim da gledam zvezde sa dragom osobom.
|
|
|
Zoka74 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 129 Mesto: Offenbach
|
|
Koliko god gledam nebo iz dana u dan, pogled nikada da dosadi.
Pogled u inspiraciju, nadu, budućnost...
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Nebo...prostranstvo...mir...sloboda...energija....sila! SVe u jednom.
Ritual pred spavanje mi je ispijanje caja na terasi...umotana u cebe i zagledana u noc.
Smiruje me.
Volim blistavo plavo nebo i obozavam letenje avionom.
|
|
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
Nachi chini mi se da sma ja ovde jedan od mladjih filozofa....
sta reci pogled u nebo je nekako opusten,ono izkuliras sve nezgode koje te navataju cisto opusteno i rileKsaNo
extra je nebo sha reci
leti leti leti... hmmm golub!
TATAA a golub je pizzaa
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Dijete u noci
kao ti i ja
stranac u prolazu
kao ti i ja
svijece na granici
tone u san.
Zena u krevetu
kao ti i ja
dodir usana
oznojena tijela
daleko od ljubavi
kao ti i ja.
Jutro na obali
kao ti i ja
napusteni brodovi
plivaju lijeno
rastocene olupine
kao ti i ja.
I nebo iznad nas.
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Obozavam da posmatram zvezdano nebo... Opcinjena sam beskrajem zvezda, njihovim daljinama, tajnama, svetloscu, lepotom... One cine da se osecam tako sicusnom, a u isto vreme tako velikom, slobodnom kao ptica... Divne su.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
glumac86 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG
|
|
Ja obicno kada gledam u nebo se opustim i pobegnem malo od realnosti.
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Pogled u nebo, pogotovo nocu mnogima predstavlja pogled u nove, beskrajne mogucnosti...Obicno su ljudi koji vole da gledaju u nebo optimisti, sa puno teznji, ocekivanja, planova...Pogled u nebo im govori da granice ne postoje, da se sve moze postici, i to je ono shto opushta...
...ranije sam voleo da gledam u nebo...
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Obožavam gledati nebo...
I po danu, noći, i po ljetu, zimi, jeseni, proljeću.
Prelijepo je u svakom pogledu.
Toliko beskrajno, daleko, ...obožavam gledati zvijezde po noći također, naravno s voljenom osobom.
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|